Рецепт Самси з листкового тіста з м'ясом фото

Самси з листкового тіста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, М'ясо, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка

Самса з різноманітними начинками - дуже популярний вид випічки серед поціновувачів смачно поїсти. Готується досить просто, так як використання готового листкового тіста не є проблемою.

Соковита м'ясна начинка з різноманітними прянощами створює божественні смак і аромат. Порадуйте себе смачним блюдом з листкового тіста - і Ви не пошкодуєте. А я поки розповім, як приготувати самси з листкового тіста.

  • Тісто листкове - 700-800 грам
  • Яловичина - 500-600 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - - За смаком
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 1
М'ясо порізати гострим ножем на досить дрібні шматочки.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 2
Лук наріжте дрібними кубиками за допомогою ножа або блендера і змішайте з м'ясом.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 3
Додайте до суміші сіль, перець і пару чайних ложок кмину. Змішайте всі дуже ретельно, повинен вийти своєрідний фарш.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 4
Тісто розділіть на невеликі шматочки розміром приблизно з сірникову коробку, розкачайте їх качалкою. Робочу поверхню бажано злегка присипати борошном.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 5
На кожен шматочок тіста викладіть трохи начинки. Завертайте тісто за формою самси, підгинаючи 3 боку і з'єднуючи їх між собою.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 6
Поверхня сирих виробів змастіть сумішшю яйця і невеликої кількості води, посипте зверху кунжутом.
самси з листкового тіста з м'ясом - фото крок 7
Випікайте при температурі 200-220 градусів протягом 20 хвилин. Після цього зменшіть температуру до 170 градусів і випікайте самсу ще 15 хвилин до апетитної скориночки. Смачного!

Схожі рецепти