Рецепт Начинка для самси фото

Начинка для самси
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування
На полуденок , Фуршет
Випічка , Начинки
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні узбецькі пиріжки з м'ясом (самса) - приголомшлива закуска з будь-якого приводу. Зазвичай для начинки беруть баранину, але альтернатива їй може бути яловичина і навіть курка.

Опис приготування:

Начинка для самси - один з важливих складових самого блюда. Вона може бути з яловичини, свинини, курки з сиром, грибів або просто з ропні сиром (по типу Сулугуни). Традиційно самса готується в узбецької кухні, а для начинки використовується баранина. У нашому рецепті - баранина з цибулею і салом.


  • Баранина - 500 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сіль і перець - За смаком
начинка для самси - фото крок 1
1. Для самси можна використовувати будь-яку начинку. У традиційній кухні - це баранина, тому я вирішила не відступати від рецептури. Якщо ви не любите баранину, візьміть яловичину або курку (можна з'єднати з сиром). Нарізаємо цибулину.
начинка для самси - фото крок 2
2. Якщо готуєте фарш самі, перекрутити м'ясо з жиром або свіжим салом. З'єднайте цибулю з м'ясом, додайте за смаком сіль і перець.
начинка для самси - фото крок 3
3. Добре перемішайте фарш, додайте до нього кілька столових ложок води. Готова начинка повинна вийти соковитою.
начинка для самси - фото крок 4
4. От і все: тепер фарш можна викладати на тісто, запікайте самсу в духовці.
начинка для самси - фото крок 5
5. Готова самса виглядає дуже красиво. Особливий зовнішній вигляд їй додає золотистий колір.

Схожі рецепти