Рецепт дріжджових пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт дріжджових пиріжків в духовці, за яким випічка вийде навіть у початківця кулінара. Начинку для пиріжків вибирайте самі на ваш смак. Раджу взяти сезонні фрукти
Простий рецепт дріжджових пиріжків в духовці з яблуками. Також тут можуть використовуватися сезонні фрукти і ягоди, але можна брати і заморожені. Крім цього, можете покласти в начинку сир, повидло, джем або згущене молоко. Дріжджове тісто на молоці завжди виходить смачне і повітряне.
- Молоко - 0, 5 L
- Цукор - 1 склянок
- Дріжджі - 50 грам
- Маргарин - 50 грам
- Яйця - 2-3 штуки
- Борошно - 1, 5 кілограма
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Яблука - 3 штуки (великі)
1. Я пропоную приготувати пиріжки з яблуками, ця випічка актуальна навіть взимку. Отже, ставимо дріжджове тісто (безопарне): в теплому молоці розводимо дріжджі, додаємо цукор, сіль, яйця, рослинне масло і просіяне борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце, щоб воно підійшло. Обмять тісто потрібно буде один раз. Коли знову підніметься шапочка, Testo майже.
2. Яблука для пиріжків я ніколи не використовую сирими, а завжди припускають їх з цукром. Відразу яблука потрібно очистити від шкірки, після чого засипати цукром і дати постояти 10 хвилин.
3. Потім відправляємо яблука на сковороду і Томім на слабкому вогні близько 10 хвилин. Не забувайте постійно помішувати.
4. Через цей час яблука почнуть карамелізований і купувати красивий золотистий відтінок. Знімаємо їх з вогню і даємо охолонути. Якщо додати трохи крохмалю, то начинка буде густий і не буде витікати.
5. Тепер займемося тестом: ділимо його на частини і кожну частину скачуємо в кулю. Я ліплю пиріжки прямо в руці.
6. Викладаємо в середину начинку, після чого скочується в кулю і формуємо пиріжок. Потім викладаємо на змащене деко один до одного і даємо трохи расстояться.
7. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Перед відправкою не забудьте змастити верх яйцем.
8. Коли пиріжки будуть готові, дайте їм трохи постояти, щоб легше можна було їх зняти і від'єднати один від одного. Подавати їх можна в гарячому і холодному вигляді.