Рецепт дріжджового тіста для пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться швидко спекти щось, часу чекати вистоювання дріжджів абсолютно немає. Саме тому важливо мати під рукою варіант швидкого, простого і смачного тіста, згодні? запам'ятовуйте!
Хочу запропонувати вам на замітку класний рецепт бездріжджового тіста для пиріжків в духовці. В якості начинки в даному випадку можна використовувати як свіжі ягоди, наприклад, так і густий джем або варення на смак. Цей варіант напевно оцінять зайняті господині:)
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2.5-3 склянки
- Цукор - 1/4 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось такий недорогий і невеликий набір необхідних нам продуктів.
2. У глибоку миску влийте кефір і всипте соду. Перемішайте і додайте цукор з сіллю.
3. Всипте просіяне борошно невеликими порціями в мисочку і почніть замішувати тісто.
4. Готове тісто скачайте в кульку і приберіть хвилин на 15-20 в холодильник.
5. А після можна ліпити і піч пірожочкі.
Смачного!
Смачного!