Кращий рецепт тесту для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні я розповім кращий рецепт, як приготувати тісто для пиріжків. Ніжне тісто з легкою текстурою стане відмінною основою для смачних ароматних пиріжків. Приступаємо до приготування!
Це один з найпростіших рецептів приготування пиріжкового тесту. Як можна помітити, готується воно дуже просто і легко. Не займає багато часу і не вимагає приготування опари. Зате пиріжки, приготовані на цьому тесті, виходять неймовірно пишними і дуже смачними. Візьміть на замітку!
- Борошно - 800-1000 грам (пшеничне )
- Молоко - 400 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
Приготування кращого дріжджового тіста для пиріжків починаємо з того, що змішуємо в окремій ємності всі сухі і рідкі інгредієнти, крім борошна. Ретельно все перемішуємо.
Додаємо трохи борошна.
Замішуємо тісто руками. Вимішуємо до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Ми залишаємо тісто підніматися на 1, 5 години в теплому місці.
Тісто для пиріжків готове, залишилося лише розкачати його, додати улюблену начинку і посмажити на олії або спекти в духовці!