Рецепт Кращий рецепт тесту для пиріжків фото

Кращий рецепт тесту для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Рецепти без шкоди
На полуденок, На сніданок
Випічка, Піца

Привіт всім! Сьогодні я розповім кращий рецепт, як приготувати тісто для пиріжків. Ніжне тісто з легкою текстурою стане відмінною основою для смачних ароматних пиріжків. Приступаємо до приготування!

Це один з найпростіших рецептів приготування пиріжкового тесту. Як можна помітити, готується воно дуже просто і легко. Не займає багато часу і не вимагає приготування опари. Зате пиріжки, приготовані на цьому тесті, виходять неймовірно пишними і дуже смачними. Візьміть на замітку!

  • Борошно - 800-1000 грам (пшеничне )
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
кращий рецепт тесту для пиріжків - фото крок 1
Приготування кращого дріжджового тіста для пиріжків починаємо з того, що змішуємо в окремій ємності всі сухі і рідкі інгредієнти, крім борошна. Ретельно все перемішуємо.
кращий рецепт тесту для пиріжків - фото крок 2
Додаємо трохи борошна.
кращий рецепт тесту для пиріжків - фото крок 3
Замішуємо тісто руками. Вимішуємо до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Ми залишаємо тісто підніматися на 1, 5 години в теплому місці.
кращий рецепт тесту для пиріжків - фото крок 4
Тісто для пиріжків готове, залишилося лише розкачати його, додати улюблену начинку і посмажити на олії або спекти в духовці!

Схожі рецепти