Кращий рецепт тесту для піци
(покроковий рецепт з фото)
Підійміть руки, хто любить піцу Думаю, нас таких безліч. Ось і я обожнюю, тому перепробувала масу рецептів і начинки, і перевірка. Пропоную приготувати тісто для піци на мою краще рецептом.
Шляхом тривалий пошуків, проб і помилок, вибрала для себе найкращий рецепт тесту. До уваги брала простоту приготування, продукти, необхідні для готування, і час, витрачений на це дійство. Ось і вибрала цей кращий рецепт тесту для піци. Виходить воно завжди просто відмінне. Тому мене зазвичай турбує тільки начинка, оскільки в своєму тесті я впевнена на всі сто.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
1
Просійте борошно. Додайте в неї сіль, цукор і дріжджі. Перемішайте.
2
Влийте в склянку 160 мл теплої води і додайте туди ж оливкова олія. Перемішайте і влийте в борошно.
3
Добре перемішайте і замісіть тісто. Тісто вийде м'яке і липке.
4
Накрийте тісто серветкою або поліетиленом і залиште на 45 хвилин підніматися.
5
Розкачайте тісто на деку або формі товщиною 5-7 мм.
6
Дайте тесту піднятися, а потім накладайте начинку.
7
Випікається таке тісто 15-20 хвилин.