Рецепт безпрограшного тесту для піци
(покроковий рецепт з фото)
Любіть піцу, але частенько купуєте готове тісто для неї, бо боїтеся працювати з тестом? Тепер у вас буде рецепт безпрограшного тесту для піци, і ви зможете зробити все самостійно.
Цей рецепт вас ніколи не підведе. Тісто дріжджове, але нехай вас це не лякає. Піца з цього тесту вийде повітряна, м'яка, з рум'яною і хрусткою скоринкою. Ви можете зробити її з будь-якою начинкою (м'ясо, овочі, сир та інше), а також з будь-яким соусом. Подавайте піцу гарячої до столу.
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сухі активні дріжджі - 7 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. У миску налийте теплу воду і розчиніть в ній дріжджі, перемішайте і залиште на 5 хвилин.
2. Додайте до дріжджовий суміші оливкова олія і сіль, потім введіть борошно і замісіть тісто (борошна може знадобитися трохи більше або менше).
3. Замісити туге і пружне тісто, потім залиште його на 1 час.
4. Через годину ще раз обомніте тісто і залиште його на 10 хвилин. Тісто готове до використання.