Кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі хочу запропонувати, на мій погляд, кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще його немає, настійно рекомендую додати:) запам'ятовуйте, все просто!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати краще дріжджове тісто для пиріжків, то цей рецепт для вас. Процес замісу займе трохи часу, а при бажанні можна використовувати і техніку. Пірожочкі можуть бути і солодкими, і з м'ясом, наприклад. Вони виходять повітряними, ніжними. Спробуйте обов'язково!
- Вода - 1.5 склянки
- Борошно - 4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
1. У глибоку миску надішліть дріжджі, теплу воду, цукор і півсклянки борошна. Перемішайте і залиште хвилин на 10.
2. Після додайте сіль, борошно, що залишилося, рослинне масло і замісити тісто. Залиште в теплому місці на годинку для підходу.
3. Усе, тісто підійшло і можна ліпити пиріжки.