Рецепт Кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків фото

Кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вашій увазі хочу запропонувати, на мій погляд, кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще його немає, настійно рекомендую додати:) запам'ятовуйте, все просто!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати краще дріжджове тісто для пиріжків, то цей рецепт для вас. Процес замісу займе трохи часу, а при бажанні можна використовувати і техніку. Пірожочкі можуть бути і солодкими, і з м'ясом, наприклад. Вони виходять повітряними, ніжними. Спробуйте обов'язково!

  • Вода - 1.5 склянки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть дріжджі, теплу воду, цукор і півсклянки борошна. Перемішайте і залиште хвилин на 10.
кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків - фото крок 2
2. Після додайте сіль, борошно, що залишилося, рослинне масло і замісити тісто. Залиште в теплому місці на годинку для підходу.
кращий рецепт дріжджового тіста для пиріжків - фото крок 3
3. Усе, тісто підійшло і можна ліпити пиріжки.

Схожі рецепти