Равлик з корицею (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям солодощів і домашньої випічки Сьогодні я розповім, як приготувати равлики з корицею по дуже простому рецептом. Результат вас приємно здивує, приступаємо до приготування булочок.
Виявляється, готувати равлики з корицею досить просто. Виберіть для цього рецепта тісто, яке подобається вам до смаку найбільше. Булочки виходять неймовірно ароматними і смачними. Відмінно підійдуть до чаю і сподобаються діткам.
- Тісто здобне (готове) - 400 грам (готуйте за улюбленим рецептом)
- Коричневий цукор - 175 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Мелена кориця - 1-2 Ст. Ложок
Дістаємо тісто з морозилки, даємо йому досягти кімнатної температури. Розкачуємо тісто в тонкий пласт в формі прямокутника.
В окремій ємності змішуємо коричневий цукор, корицю і вершкове масло до однорідності. Розподіляємо цю суміш по поверхні тесту. Акуратно починаємо згортати тісто в рулет.
Нарізаємо рулет на шматочки товщиною в 2, 5 см.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Укладаємо в форму булочки, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. Булочки з корицею готові, смачного