Рецепт Равлик з корицею (оригінальний рецепт) фото

Равлик з корицею (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Привіт всім любителям солодощів і домашньої випічки Сьогодні я розповім, як приготувати равлики з корицею по дуже простому рецептом. Результат вас приємно здивує, приступаємо до приготування булочок.

Опис приготування:

Виявляється, готувати равлики з корицею досить просто. Виберіть для цього рецепта тісто, яке подобається вам до смаку найбільше. Булочки виходять неймовірно ароматними і смачними. Відмінно підійдуть до чаю і сподобаються діткам.

  • Тісто здобне (готове) - 400 грам (готуйте за улюбленим рецептом)
  • Коричневий цукор - 175 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Мелена кориця - 1-2 Ст. Ложок
равлик з корицею (оригінальний рецепт) - фото крок 1
Дістаємо тісто з морозилки, даємо йому досягти кімнатної температури. Розкачуємо тісто в тонкий пласт в формі прямокутника.
равлик з корицею (оригінальний рецепт) - фото крок 2
В окремій ємності змішуємо коричневий цукор, корицю і вершкове масло до однорідності. Розподіляємо цю суміш по поверхні тесту. Акуратно починаємо згортати тісто в рулет.
равлик з корицею (оригінальний рецепт) - фото крок 3
Нарізаємо рулет на шматочки товщиною в 2, 5 см.
равлик з корицею (оригінальний рецепт) - фото крок 4
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Укладаємо в форму булочки, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
равлик з корицею (оригінальний рецепт) - фото крок 5
Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. Булочки з корицею готові, смачного

Схожі рецепти