Рецепт Равіолі з тунцем фото

Равіолі з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть італійську кухню, любите консервованого тунця? В такому випадку, рецепт равіолі з тунцем - для вас! Приготувати буде не дуже просто, однак ви будете вражені смаком.

Опис приготування:

Рецепт равіолі з тунцем консервованим наступний:

1. Спершу зробимо начинку. У мисочці необхідно змішати консервованого тунця, а також 2 яйця і спеції. Можна додати і зелень, при бажанні.

2. Тісто готується дуже легко: спершу виделкою збиваємо 2 яйця, після чого додаємо туди ж воду, масло і сіль. Перемішуємо.

3. Всипаємо склянка борошна, розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами додаючи борошно, що залишилося, активними рухами замішуємо тісто. Спочатку месім виделкою, а потім месім руками приблизно 10 хв.

5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.

6. Красиві равіолі ì sposobom: вирізаємо з тіста шматочки, в центр кладемо начинку, загортаємо. Можна робити це за допомогою спеціального пристосування для ліплення равіолі.

7. Нарешті, равіолі з консервованим тунцем акуратно зліплені. Тепер вам залишається всього лише відварити їх в киплячій воді приблизно 5-6 хв.

Равіолі з тунцем готові!

  • Борошно - 400 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
  • Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Консервований тунець - 400 грам
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Рецепт равіолі з тунцем консервованим наступний:

1. Спершу зробимо начинку. У мисочці необхідно змішати консервованого тунця, а також 2 яйця і спеції. Можна додати і зелень, при бажанні.

2. Тісто готується дуже легко: спершу виделкою збиваємо 2 яйця, після чого додаємо туди ж воду, масло і сіль. Перемішуємо.

3. Всипаємо склянка борошна, розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами додаючи борошно, що залишилося, активними рухами замішуємо тісто. Спочатку месім виделкою, а потім месім руками приблизно 10 хв.

5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.

6. Красиві равіолі ì sposobom: вирізаємо з тіста шматочки, в центр кладемо начинку, загортаємо. Можна робити це за допомогою спеціального пристосування для ліплення равіолі.

7. Нарешті, равіолі з консервованим тунцем акуратно зліплені. Тепер вам залишається всього лише відварити їх в киплячій воді приблизно 5-6 хв.

Равіолі з тунцем готові!

Схожі рецепти