Равіолі з тунцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть італійську кухню, любите консервованого тунця? В такому випадку, рецепт равіолі з тунцем - для вас! Приготувати буде не дуже просто, однак ви будете вражені смаком.
Рецепт равіолі з тунцем консервованим наступний:
1. Спершу зробимо начинку. У мисочці необхідно змішати консервованого тунця, а також 2 яйця і спеції. Можна додати і зелень, при бажанні.
2. Тісто готується дуже легко: спершу виделкою збиваємо 2 яйця, після чого додаємо туди ж воду, масло і сіль. Перемішуємо.
3. Всипаємо склянка борошна, розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами додаючи борошно, що залишилося, активними рухами замішуємо тісто. Спочатку месім виделкою, а потім месім руками приблизно 10 хв.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красиві равіолі ì sposobom: вирізаємо з тіста шматочки, в центр кладемо начинку, загортаємо. Можна робити це за допомогою спеціального пристосування для ліплення равіолі.
7. Нарешті, равіолі з консервованим тунцем акуратно зліплені. Тепер вам залишається всього лише відварити їх в киплячій воді приблизно 5-6 хв.
Равіолі з тунцем готові! 
- Борошно - 400 грам
 - Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
 - Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
 - Оливкова олія - 50 мілілітрів
 - Вода - 120 мілілітрів
 - Консервований тунець - 400 грам
 - Перець чорний мелений - - За смаком
 
1. Спершу зробимо начинку. У мисочці необхідно змішати консервованого тунця, а також 2 яйця і спеції. Можна додати і зелень, при бажанні.
2. Тісто готується дуже легко: спершу виделкою збиваємо 2 яйця, після чого додаємо туди ж воду, масло і сіль. Перемішуємо.
3. Всипаємо склянка борошна, розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами додаючи борошно, що залишилося, активними рухами замішуємо тісто. Спочатку месім виделкою, а потім месім руками приблизно 10 хв.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красиві равіолі ì sposobom: вирізаємо з тіста шматочки, в центр кладемо начинку, загортаємо. Можна робити це за допомогою спеціального пристосування для ліплення равіолі.
7. Нарешті, равіолі з консервованим тунцем акуратно зліплені. Тепер вам залишається всього лише відварити їх в киплячій воді приблизно 5-6 хв.
Равіолі з тунцем готові!