Равіолі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Зробіть равіолі з грибами в домашніх умовах - влаштуйте справжнє свято італійської кухні у себе вдома! розповідаю, як зробити равіолі з грибами по найпростішому і ефективному рецептом.
Рецепт равіолі з грибами наступний:
1. Спершу зробимо начинку. У маленькій мисці змішуємо обсмажені на маслі гриби (якщо хочете, можете обсмажити їх з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею), 2 яйця, сіль і перець. Гарненько перемішуємо до гладкої, пастоподібної консистенції. Тепер можете відправити начинку в холодильник, а тим часом зайнятися тестом.
2. Отже, беремося за тісто. Для початку збиваємо 2 яйця, додаємо туди воду, масло і сіль. Змішуємо до утворення однорідної маси.
3. Всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Тепер, невеликими порціями додаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто.
4. Коли тісто стане більш щільним, дістаємо його і 10 хвилин месім руками. Тісто має вийти гнучким, еластичним.
5. Тонко розгортає тісто (до товщини приблизно в 0, 5 см).
6. Вирізаємо (це можна зробити звичайним граненим склянкою) круглі коржі з тіста. Беремо трохи начинки, кладемо в центр маленького тестяного гуртка, акуратно пальцями заліплює краю. Якщо у вас є спеціальна формочка для вирізання равіолі, використовуйте її.
7. Отже, все равіолі акуратно зліплені. Тепер справа за малим: залишається кинути їх в каструлю з киплячою підсоленою водою і відварити до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Якщо наліпили більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте в морозилку - вони прекрасно зберігаються.
Равіолі з грибами готові. Подавати їх краще всього з яким-небудь соусом. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Гриби - 500 грам
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Спершу зробимо начинку. У маленькій мисці змішуємо обсмажені на маслі гриби (якщо хочете, можете обсмажити їх з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею), 2 яйця, сіль і перець. Гарненько перемішуємо до гладкої, пастоподібної консистенції. Тепер можете відправити начинку в холодильник, а тим часом зайнятися тестом.
2. Отже, беремося за тісто. Для початку збиваємо 2 яйця, додаємо туди воду, масло і сіль. Змішуємо до утворення однорідної маси.
3. Всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Тепер, невеликими порціями додаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто.
4. Коли тісто стане більш щільним, дістаємо його і 10 хвилин месім руками. Тісто має вийти гнучким, еластичним.
5. Тонко розгортає тісто (до товщини приблизно в 0, 5 см).
6. Вирізаємо (це можна зробити звичайним граненим склянкою) круглі коржі з тіста. Беремо трохи начинки, кладемо в центр маленького тестяного гуртка, акуратно пальцями заліплює краю. Якщо у вас є спеціальна формочка для вирізання равіолі, використовуйте її.
7. Отже, все равіолі акуратно зліплені. Тепер справа за малим: залишається кинути їх в каструлю з киплячою підсоленою водою і відварити до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Якщо наліпили більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте в морозилку - вони прекрасно зберігаються.
Равіолі з грибами готові. Подавати їх краще всього з яким-небудь соусом. Удачі в приготуванні!