Рагу з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страва не тільки ситне і смачне, але і дуже зручне і легко готується. Адже овочі в основному рецепті можна замінювати, з'єднувати в різних варіантах по своєму смаку і згідно перевагам домочадців.
Ви счатлівий володар машини-помічниці, але не знаєте як приготувати смачну рагу з м'ясом в мультиварці? Значить вам стане в нагоді цей простий рецепт. Рагу в мультиварці готується без вашої участі, вам тільки і треба зробити, що підготувати овочі і закласти їх в чашу мультиварки. І можна спокійно займатися своїми справами. Якщо ви будете міняти набір овочів для рагу, кожен раз у вас буде нове блюдо з новим смаком. Це дуже зручно, чи не так?
- Яловичина - 500-600 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 1-2 штук
- Перець болгарський - 250 грам
- Брокколі - 150-200 грам
- Баклажани - 150 грам
- Печериці - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Ваші улюблені спеції - 2-3 Щепоток
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в чашу мультиварки.
Лук очистимо й наріжемо як подобається. Викладаємо поверх м'яса. Кожен наступний шар овочів солимо, перчимо і посипаємо спеціями.
Очистимо картопля і знову ж - нарізаємо як вам подобається. Якщо хочете, щоб він не розварився під час готування, робіть шматочки побільше.
Нарізаємо моркву і баклажани, викладаємо поверх картоплі.
І тепер викладемо залишилися гриби і овочі, свіжі або заморожені.
Закриваємо кришку мультиварки і включаємо програму "гасіння", час готування 2 годину.
І ось, поки ми займалися своїми справами, рагу готове. Можна обідати!