Рецепт Рагу з бараниною і картоплею фото

Рагу з бараниною і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Баранина
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , Святковий обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу з вами поділитися класичним рецептом рагу з бараниною і картоплею. Блюдо виходить дуже ситним, смачним і ароматним. Витратьте на хорошу баранину, тоді рагу буде смачним! раджу!

Опис приготування:

Як вид, це досить простий рецепт рагу з бараниною і картоплею, і виходить воно завжди просто приголомшливим за смаком! Так що не скупіться, і купите хороший шматок баранини, найкраще - з кісточкою. Тоді і запаху специфічного НЕ буде, і готується м'ясо буде значно швидше! А тепер розповім, як я роблю рагу з бараниною і картоплею в домашніх умовах більш детально:

  • Баранина - 900 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Спеції - За смаком
рагу з бараниною і картоплею - фото крок 1
1. Цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на вершковому маслі. Коли цибуля стане прозорою, - додамо шматочки баранини. roza_ker, поки м'ясо не покриється скоринкою.
рагу з бараниною і картоплею - фото крок 2
2. Тепер додамо часник часточками і спеції за смаком (раджу лавровий лист, мускатний горіх, морську сіль і чорний перець). Зменшуємо вогонь, додамо трохи води, і тушкуємо під кришкою.
рагу з бараниною і картоплею - фото крок 3
3. Коли соус почне булькати, - додамо картоплю скибочками і перемішати. При необхідності додамо ще спецій і солі. Тушкуємо до готовності картоплі.
рагу з бараниною і картоплею - фото крок 4
4. От і все! При подачі посипайте свіжою зеленню! Смачного!

Схожі рецепти