Рецепт Овочеве рагу з бараниною фото

Овочеве рагу з бараниною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Смачне і ситне блюдо, яке послужить прекрасним обідом або вечерею. Овочі і м'ясо - безпрограшний варіант, вам обов'язково сподобається. Спробуйте.

Овочеве рагу з бараниною можна приготувати в кілька простих кроків. Спочатку поріжте м'ясо і овочі. Потім викладіть всі інгредієнти шарами в каструлю, присмачуючи шари сіллю і спеціями. Зверху покладіть кілька гілочок зелені і ставте гаситися у власному соку на слабкий вогонь на півтори години. Готову страву акуратно переверніть з каструлі у велику тарілку. Посипте кільцями гострого перцю і рубаною зеленню. І швидше за подавайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 600 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Пучок базиліка - 1 штука
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
овочеве рагу з бараниною - фото крок 1
Баранину поріжте кубиками, овочі - цибуля, картопля, морква, баклажани, помідори і кабачки поріжте кружечками. З солодкого перцю видаліть насіння і крупно наріжте, часник розріжте на 4 частини, а стручковую фасоль на 3 частини кожну.
овочеве рагу з бараниною - фото крок 2
Далі викладайте інгредієнти шарами, нам знадобиться повторити шари два рази, тому розділіть овочі і м'ясо на дві частини. На дно викладіть шар цибулі, потім м'яса, сіль і poperčite.
овочеве рагу з бараниною - фото крок 3
Решту овочів, крім часнику, викладіть в довільному порядку, верхній шар овочів посоліть, поперчіть, додайте трохи зіри і коріандру. Потім всі верстви повторіть, не забуваючи використовувати спеції і сіль. На самому верху розкладіть часник, гілочки базиліка і кінзи.
овочеве рагу з бараниною - фото крок 4
Готуйте у власному соку на слабкому вогні близько півтори години.
овочеве рагу з бараниною - фото крок 5
Готову страву акуратно переверніть з каструлі у велику тарілку. Посипте кільцями гострого перцю і свіжою зеленню. Подавайте на стіл гарячим.

Схожі рецепти