Овочеве рагу з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо, яке послужить прекрасним обідом або вечерею. Овочі і м'ясо - безпрограшний варіант, вам обов'язково сподобається. Спробуйте.
Овочеве рагу з бараниною можна приготувати в кілька простих кроків. Спочатку поріжте м'ясо і овочі. Потім викладіть всі інгредієнти шарами в каструлю, присмачуючи шари сіллю і спеціями. Зверху покладіть кілька гілочок зелені і ставте гаситися у власному соку на слабкий вогонь на півтори години. Готову страву акуратно переверніть з каструлі у велику тарілку. Посипте кільцями гострого перцю і рубаною зеленню. І швидше за подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 600 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Пучок базиліка - 1 штука
- Пучок кінзи - 1 штука
- Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Баранину поріжте кубиками, овочі - цибуля, картопля, морква, баклажани, помідори і кабачки поріжте кружечками. З солодкого перцю видаліть насіння і крупно наріжте, часник розріжте на 4 частини, а стручковую фасоль на 3 частини кожну.
Далі викладайте інгредієнти шарами, нам знадобиться повторити шари два рази, тому розділіть овочі і м'ясо на дві частини. На дно викладіть шар цибулі, потім м'яса, сіль і poperčite.
Решту овочів, крім часнику, викладіть в довільному порядку, верхній шар овочів посоліть, поперчіть, додайте трохи зіри і коріандру. Потім всі верстви повторіть, не забуваючи використовувати спеції і сіль. На самому верху розкладіть часник, гілочки базиліка і кінзи.
Готуйте у власному соку на слабкому вогні близько півтори години.
Готову страву акуратно переверніть з каструлі у велику тарілку. Посипте кільцями гострого перцю і свіжою зеленню. Подавайте на стіл гарячим.