Рецепт Рагу овочеве з фаршем фото

Рагу овочеве з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Фарш , Кабачок , Цибуля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ситне і апетитне рагу для всієї родини на обід, вечерю або навіть святковий стіл: рекомендую це чудове гаряче блюдо всім господарочкам на замітку. Дивіться, як приготувати рагу овочеве з фаршем!

Опис приготування:

М'ясне рагу не обов'язково готувати на м'ясному філе, порізаному шматочками. Для цих цілей підійде також і звичайний фарш, покупної або домашній. Я брала свинячий фарш, щоб рагу було більш насиченим і ситним. Щоб таке рагу, знадобиться або казан, або мультиварка. Велика каструля з товстим дном теж підійде. Може, по бажанню, додати ще якихось овочів.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • М'ясний фарш - 400 грам (свинина)
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
рагу овочеве з фаршем - фото крок 1
Фарш викладіть в чашу мультиварки, додайте трохи рослинного масла. Увімкніть режим"Обсмажування" або"Випічка" (залежить від вашої мультиварки). Обсмажуйте під закритою кришкою, але час від часу помішуйте фарш, щоб він рівномірно обсмажився.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 2
Поки м'ясо обсмажується, цибулю порізати дрібними кубиками. Додайте цибулю до фаршу і обсмажуйте всі разом в тому ж режимі хвилин 10.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 3
Тим часом, поріжте на середні шматочки морквину. Додайте моркву в чашу мультиварки, перемішайте все і ще хвилин 10 обсмажуйте.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 4
Картоплю порізати кубиками. Додайте картоплю до фаршу з овочами, перемішайте. Поставте чайник кип'ятити.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 5
Залийте рагу водою гарячої так, щоб овочі були покриті.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 6
Не забудьте посолити і поперчити, додайте приправ за смаком.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 7
Гасіть рагу до напівготовності картоплі, тим часом почистіть кабачок і видаліть ложкою насіння всередині.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 8
Кабачок поріжте кубиками. Надішліть кабачок в рагу і тушкуйте ще хвилин 10. До речі, ви можете поміняти режим мультиварки на"Гасіння" після закінчення режиму"Випічка" , коли додаєте воду.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 9
Дрібно порубати ножем часник. Додайте в рагу часник за 5 хвилин до готовності.
рагу овочеве з фаршем - фото крок 10
Рагу буде готово, коли всі овочі і м'ясо погасять до готовності. Вимкніть мультиварку і дайте страві настоятися під кришкою ще 5 хвилин.
Подавати можете з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти