Рецепт Овочеве рагу з фаршем фото

Овочеве рагу з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Ця страва - паличка-виручалочка. Якщо у вас залишилося потроху різних овочів і є фарш - значить у вас буде смачна страва.

Опис приготування:

Ситне і смачне нехитре блюдо з тих овочів, які опинилися під рукою. Що мені подобається в цій страві - якщо вдома залишилося всього-то нічого продуктів, то не треба нікуди бігти. Я просто користуюся старим і перевіреним рецептом приготування овочевого рагу з фаршем. В результаті корисне і смачне блюдо. Сподіваюся, що ви теж візьмете на озброєння цей простий рецепт - овочеве рагу з фаршем. Готуйте на здоров'я!

  • Фарш - 250 грам (будь-який - свинячий, курячий, яловичий)
  • Баклажани - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
овочеве рагу з фаршем - фото крок 1
В першу чергу займемося баклажаном. Давайте приберемо, наріжемо на кубики і заллємо трохи підсоленою водою.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 2
Чистий цибулю, морква і картоплю. Перець очищаємо від насіння. Нарізаємо всі овочі кубиками. Часник чистимо і дрібно-дрібно нарізаємо ножем.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 3
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і злегка обсмажуємо цибулю і часник. Буквально 2-3 хвилини.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 4
Додаємо на сковороду фарш і обсмажуємо його, постійно перемішуючи.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 5
До обсмаженого фаршу додаємо підготовлені перець і моркву. Продовжуємо смажити помішуючи хвилини 3-4.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 6
Віджимаємо шматочки баклажан і додаємо на сковороду.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 7
Додаємо півсклянки води, томатну пасту, сіль і мелений перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.
овочеве рагу з фаршем - фото крок 8
Тепер черга картоплі, додаємо її до овочів і фаршу. Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовності картоплі.

Схожі рецепти