Овочеве рагу з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва для тих, хто любить готувати швидко, просто, смачно і без особливого клопоту. Овочі з м'ясом - це завжди вдалий вибір для обіду або вечері, так що рекомендую не проходити повз рецепта.
Хочу продемонструвати вам дуже класну ідею, як приготувати овочеве рагу з фаршем в мультиварці. Цей рецепт припаде до смаку холостякам і зайнятим господаркам, так як процес настільки простий, що навіть дитина може його без праці повторити. Якщо ви використовуєте заморожені овочі, то це ще додатково економить час. До речі, магазинні овочеві суміші підійдуть сюди ідеально. Спеції, а також ароматні трави, наприклад, можете додавати за смаком.
- Фарш - 150 грам
- Картопля - 1-2 штук
- Овочі - За смаком (цибуля, морква, перець, помідор, кабачки, баклажани, брокколі і т.Д.)
- Сіль і спеції - За смаком
- Вода і рослинне масло - За смаком
1. Для початку очистіть, вимийте і наріжте дрібними кубиками картоплю.
2. Слідом - інші овочі за смаком. В даному випадку це невелика кількість цибулі, солодкого перцю, моркви і помідора.
3. На дно чаші мультиварки відправте трішки олії і викладіть подрібнені овочі.
4. Додайте фарш.
5. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте лавровий лист або інші спеції для аромату. Влийте гарячу воду (кількість залежить від того, скільки рідини в рагу вам подобається).
6. Встановіть програму Гасіння і залиште до готовності. Час залежить від потужності вашої техніки. У процесі можна перевіряти готовність картоплі і м'яса.
Смачного!
Смачного!