Пюре з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з кабачків - це дуже смачно і корисно. У рецепті також використовується і картопля. Загалом, чому б не поекспериментувати і не зробити картоплю більш корисною і смачною? !
Рецепт приготування пюре з кабачків:
1. Для початку відваром кабачки і картопля. Варити слід близько 20 хвилин.
2. Воду зливаємо і за допомогою блендера або звичним Вам спосіб подрібнюємо овочі.
3. У пюре додаємо сіль, подрібнений кріп, вершкове масло і знову перемішуємо.
Пюре з кабачків готове, можна подавати! До речі, такий гарнір дуже добре поєднується з солоними або малосольними огірочками.
- Картопля - 250 грам
- Кабачки - 250 грам
- Кріп - 5 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - 5 грам
1. Для початку відваром кабачки і картопля. Варити слід близько 20 хвилин.
2. Воду зливаємо і за допомогою блендера або звичним Вам спосіб подрібнюємо овочі.
3. У пюре додаємо сіль, подрібнений кріп, вершкове масло і знову перемішуємо.
Пюре з кабачків готове, можна подавати! До речі, такий гарнір дуже добре поєднується з солоними або малосольними огірочками.