Рецепт Пюре з кабачків фото

Пюре з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , До року
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Пюре з кабачків - це дуже смачно і корисно. У рецепті також використовується і картопля. Загалом, чому б не поекспериментувати і не зробити картоплю більш корисною і смачною? !

Опис приготування:

Рецепт приготування пюре з кабачків:

1. Для початку відваром кабачки і картопля. Варити слід близько 20 хвилин.

2. Воду зливаємо і за допомогою блендера або звичним Вам спосіб подрібнюємо овочі.

3. У пюре додаємо сіль, подрібнений кріп, вершкове масло і знову перемішуємо.

Пюре з кабачків готове, можна подавати! До речі, такий гарнір дуже добре поєднується з солоними або малосольними огірочками.


  • Картопля - 250 грам
  • Кабачки - 250 грам
  • Кріп - 5 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль - 5 грам
Рецепт приготування пюре з кабачків:

1. Для початку відваром кабачки і картопля. Варити слід близько 20 хвилин.

2. Воду зливаємо і за допомогою блендера або звичним Вам спосіб подрібнюємо овочі.

3. У пюре додаємо сіль, подрібнений кріп, вершкове масло і знову перемішуємо.

Пюре з кабачків готове, можна подавати! До речі, такий гарнір дуже добре поєднується з солоними або малосольними огірочками.

Схожі рецепти