Рецепт Прозора локшина з куркою фото

Прозора локшина з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Локшина , Курячий фарш
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Всім привіт, Любі друзі! Сьогодні хочеться поділитися з вами дивним рецептом, як приготувати прозору локшину в домашніх умовах. Блюдо вийде ситним за рахунок курки і грибів, приступимо!

Опис приготування:

Блюдо сподобається вам своїм унікальним смаком, якого вдалося досягти завдяки спецій і соусів. Така локшина зможе підкорити ваших рідних і близьких. Блюдо відмінно підійде на вечерю, обід. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і поділіться враженнями в коментарях!

  • Скляна локшина - 220 грам
  • Курячий фарш - 350 грам (або дрібні шматочки курки)
  • Shaosinskoe вино - 3 Ст. Ложки
  • Тертий імбир - 1 Ст. Ложка
  • Svezhin koriandr - 1 пучок
  • Часник - 6 зубчиків
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Гриби шитаке - 280 грам
  • Гриби гливи - 140 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Білий перець, пластівці чилі - по 1/4 Чайних ложки
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1
Приготування цієї страви починаємо з того, що заливаємо скляну локшину гарячою водою і залишаємо її на 30 хвилин під кришкою. Коли локшина стане м'якою, її необхідно буде нарізати на шматочки невеликої величини.
2
Тим часом маринуємо шматочки курки або фарш. Для цього додаємо курку в ємність з вином, тертим імбиром і сіллю, ретельно перемішуємо і відкладаємо.
3
На розпечену сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії. Коли воно підігріється, починаємо обсмажувати тертий імбир, стебло кінзи, часник, чилі і сіль. Тушкуємо протягом 2 хвилин, поки суміш не почне набувати золотистого відтінку.
4
Тепер додаємо на сковороду попередньо промиті гриби шитаке і тушкуємо їх до тих пір, поки вони не стануть м'якими. На це піде приблизно хвилин 5. Додаємо в суміш курку, потім гливи і селеру. Тушкуємо до готовності.
5
Додаємо соєвий соус, білий перець, чилі, вино і курячий бульйон. Готуємо на середньому вогні, потім додаємо локшину і рубаний зелений лук. При подачі прикрашаємо рубаною зеленню. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти