Простий рецепт «Цезаря» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" - це класика ресторанного меню. Але і домашнє його створення виходить нітрохи не гірше. Головне, необхідно знайти підходящий варіант, щоб з ним було легко впоратися, як тут.
Спробувавши один раз цей спосіб, ви захочете їсти блюдо часто. Тепер мої свята без нього не обходяться. Найкраще розкладати інгредієнти порційно відразу. А поки прочитайте про те, як приготувати простий рецепт "цезаря" з куркою. Для економії часу заправку можете купити готову в магазині.
- Куряча грудка - 200 грам
- Сир пармезан - 50 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Листя салату - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки(1 ст. Ложка для обжарки, 2 ст. Ложки для крутонов)
- Часник - 1 зубчик
- Заправка "цезар" - 80 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Спочатку зробіть ароматне масло для крутонов. Викладіть крупно нарізаний часник, вливши масло. Поставте розігріватися масло на 30 секунд в мікрохвильовку.
Батон наріжте кубиками, видаливши кірки. Викладіть їх на деко. Збризніть батон маслом, прибравши часник.
Сушать грінки 25 хвилин в духовці при 150 градусах. Готові вироби остудіть.
А поки займіться складанням салату. На тарілку викладіть промиті листя салату.
Курку розділіть на 2 частини. Приправити сіллю і poperčite. Обсмажте філе в олії з обох сторін по 5 хвилин.
Потім на салат викладіть курку великими шматочками. Розкладіть крутон.
Зверху полийте "цезар" заправкою і натріть тонко пармезан. Смачного!