Салат «обід Цезаря»
(покроковий рецепт з фото)
Особливістю салату, приготованого з даного рецептом, є манера подачі: всі інгредієнти не перемішуються між собою, а акуратно викладаються на блюдо. Салат виходить ситний і смачний.
Хочу розповісти вам, як приготувати салат "обід Цезаря", ситний, смачний, красивий і оригінальний. Такий салат можна подати як на святковий стіл, так і в будні. В даному салаті відмінно поєднуються мариновані печериці, обсмажене куряче філе, твердий сир, помідори, горіхи і майонез, ніяких зайвих інгредієнтів. Раджу вам приготувати домашній майонез, з ним салат вийде корисніше і смачніше. Для цього салату краще всього взяти волоські горіхи, так як їх смак добре поєднується зі смаком філе і печериць.
- Куряче філе обсмажене - 300 грам
- Квасоля відварна (консервована) - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Печериці мариновані - 300 грам
- Помідори - 300 грам
- Горіхи волоські - 40 грам
- Майонез - 180-200 грам
1. Помідори розрізати, видаліть насіння і наріжте м'якоть великими кубиками. Так само наріжте обсмажене куряче філе. Твердий сир натріть на крупній тертці.
2. На центр салатника викладіть м'ясо, навколо нього - нарізані помідори, відварну квасоля, тертий сир і нарізані мариновані печериці.
3. На центр салату викладіть майонез і посипте рубаними обсмаженими волоськими горіхами. Подав салат на стол, перемішайте його. Смачного!