Рецепт Соус для «Цезаря» простий фото

Соус для «Цезаря» простий
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Лимон , Пармезан
Пісні страви
На швидку руку
Соуси , До салату , Заправки для салатів
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

У салаті"Цезар" найголовніше і впізнаване - це його заправка. Тому запишіть, як приготувати соус для"Цезаря" простий, класичний його варіант. Він просто неймовірно смачний!

Опис приготування:

На приготування цього соусу у вас піде не більше 10 хвилин. А якщо у вас є кухонний комбайн, в якому можна збити всі інгредієнти, то всього пара хвилин. Додавайте його в салат в помірній кількості. Зберігати такий соус можна не більше тижня в холодильнику.

  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Пармезан - 1/4 склянки
  • Анчоуси - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
1
У скляний посуд видавіть часник через чеснокодавку або натріть на дрібну тертку.
2
Натріть пармезан на терку і перебити анчоуси в пасту.
3
З'єднайте всі інгредієнти, крім оливкової олії, ретельно їх збийте до максимально однорідного стану.
4
Поступово вводите оливкова олія в соус, не перестаючи його збивати.
5
Коли масло буде емульгованих в іншу частину інгредієнтів, соус готовий до використання.

Схожі рецепти