Соус для «Цезаря» простий
(покроковий рецепт з фото)
У салаті "цезар" найголовніше і впізнаване - це його заправка. Тому запишіть, як приготувати соус для "цезаря" простий, класичний його варіант. Він просто неймовірно смачний!
На приготування цього соусу у вас піде не більше 10 хвилин. А якщо у вас є кухонний комбайн, в якому можна збити всі інгредієнти, то всього пара хвилин. Додавайте його в салат в помірній кількості. Зберігати такий соус можна не більше тижня в холодильнику.
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан - 1/4 склянки
- Анчоуси - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
1
У скляний посуд видавіть часник через чеснокодавку або натріть на дрібну тертку.
2
Натріть пармезан на терку і перебити анчоуси в пасту.
3
З'єднайте всі інгредієнти, крім оливкової олії, ретельно їх збийте до максимально однорідного стану.
4
Поступово вводите оливкова олія в соус, не перестаючи його збивати.
5
Коли масло буде емульгованих в іншу частину інгредієнтів, соус готовий до використання.