Соус для «Цезаря»
(покроковий рецепт з фото)
Страви, які вважаються класичними, повинні готуватися за певними правилами, інакше це буде вже не той рецепт. Тому кожен інгредієнт і крок в них важливий, як і в цьому варіанті.
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати соус для "цезаря", приготований в домашніх умовах. Є кілька способів його створення і складів інгредієнтів. Я обрала, напевно, найпростіший. Трохи кислий і ідеально підходить під самий звичний нам рецепт знаменитого салату. Читайте уважно!
- Часник - 1 зубчик
- Ančous - 3 штуки (філе)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Винний оцет - 2 чайних ложки
- Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
У комбайні подрібніть очищений часник. Потім додайте до нього всі інгредієнти зі складу, крім масла. Все змішайте.
Потім влийте масло і продовжуйте збивати до єдиної консистенції.
Соус охолодіть і зберігайте в холодильнику.