Рецепт Соус для «Цезаря» фото

Соус для «Цезаря»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Фрукти, Часник, Лимон
Пісні страви
На швидку руку
Соуси, Заправки для салатів

Страви, які вважаються класичними, повинні готуватися за певними правилами, інакше це буде вже не той рецепт. Тому кожен інгредієнт і крок в них важливий, як і в цьому варіанті.

Пропоную вам прочитати про те, як приготувати соус для "цезаря", приготований в домашніх умовах. Є кілька способів його створення і складів інгредієнтів. Я обрала, напевно, найпростіший. Трохи кислий і ідеально підходить під самий звичний нам рецепт знаменитого салату. Читайте уважно!

  • Часник - 1 зубчик
  • Ančous - 3 штуки (філе)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Винний оцет - 2 чайних ложки
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
соус для
У комбайні подрібніть очищений часник. Потім додайте до нього всі інгредієнти зі складу, крім масла. Все змішайте.
соус для
Потім влийте масло і продовжуйте збивати до єдиної консистенції.
соус для
Соус охолодіть і зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти