Рецепт Соус для «Цезаря» фото

Соус для «Цезаря»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Фрукти , Часник , Лимон
Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Страви, які вважаються класичними, повинні готуватися за певними правилами, інакше це буде вже не той рецепт. Тому кожен інгредієнт і крок в них важливий, як і в цьому варіанті.

Опис приготування:

Пропоную вам прочитати про те, як приготувати соус для"Цезаря" , приготований в домашніх умовах. Є кілька способів його створення і складів інгредієнтів. Я обрала, напевно, найпростіший. Трохи кислий і ідеально підходить під самий звичний нам рецепт знаменитого салату. Читайте уважно!

  • Часник - 1 зубчик
  • Ančous - 3 штуки (філе)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Винний оцет - 2 чайних ложки
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
соус для
У комбайні подрібніть очищений часник. Потім додайте до нього всі інгредієнти зі складу, крім масла. Все змішайте.
соус для
Потім влийте масло і продовжуйте збивати до єдиної консистенції.
соус для
Соус охолодіть і зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти