Соус для «Цезаря» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний соус для "цезаря" з креветками. Смак він має приємний, кисло-солодкий. Відмінно підійде для салату "цезаря" з креветками, проте його також можна використовувати і для класичного "цезаря" .
1.Часник очищаємо і дрібненько нарізаємо. Подрібнити нам його потрібно буквально до стану кашки. Це дуже зручно робити за допомогою блендера. Також можна скористатися дрібної теркою.
2. У чашу блендера кладемо жовтки, гірчицю і часник. Все ретельно перемішуємо.
3. Виливаємо все в мисочку, додаємо 4 столові ложки оливкової олії. Знову ретельно перемішуємо. Поливаємо готовим соусом наш салат "цезар", перемішуємо.
4. Вийшла дуже смачно! Креветки в салаті дуже добре поєднуються з часником і гірчицею.
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
2. У чашу блендера кладемо жовтки, гірчицю і часник. Все ретельно перемішуємо.
3. Виливаємо все в мисочку, додаємо 4 столові ложки оливкової олії. Знову ретельно перемішуємо. Поливаємо готовим соусом наш салат "цезар", перемішуємо.
4. Вийшла дуже смачно! Креветки в салаті дуже добре поєднуються з часником і гірчицею.