Соус для «Цезаря» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Головний секретом ресторанних страв найчастіше бувають соуси, які повторити досить складно. Знаючи, як приготувати соус для "цезаря" з куркою в домашніх умовах, ви можете зрівнятися з шеф-кухарем.
Щоб приготований улюблений салат був ідентичний ресторанного аналогу необхідний правильний соус. Перед вами класичний рецепт соусу для "цезаря" з куркою, з великою кількістю інгредієнтів, проте неймовірно смачний. Саме цей соус перетворює просто салат з куркою в справжній "цезар" .
- Часник - 2 зубчики
- Домашній майонез - 100 грам
- Гірчичний порошок - 1 Чайна ложка
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 100 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
1. Рецепт приготування соусу для "цезаря" з куркою передбачає використання блендера або кухонного комбайна. Очищений часник відправити в чашу і подрібнити.
2. Слідом додати домашній майонез (в крайньому випадку можна використовувати і покупної, проте краще зробити його будинку).
3. Всипати гірчичний порошок.
4. Слідом додати французьку гірчицю з зернами.
5. Трохи винного оцту, краще використовувати червоний.
6. Одним з важливих інгредієнтів соусу є вустерширський соус.
7. Пармезан натерти на тертці. Звичайно, можна використовувати і інший сир, проте смак соусу безпосередньо залежить від дотримання всіх рекомендацій і використання всіх необхідних складових.
8. Надіслати сир в чашу до решти інгредієнтів і трохи збити.
9. Далі досить важливий нюанс - поступово необхідно додавати оливкове масло, збиваючи соус до однорідної консистенції.
10. Коли соус для "цезаря" з куркою в домашніх умовах став потрібної консистенції можна додати трохи свежемолотого перцю.
11. Ось і весь секрет. Тепер залишилося тільки приготувати салат і полити його цим чудовим соусом.