Заправка для «Цезаря» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо ресторанного рівня з легкістю можна повторити на своїй кухні. Приклад тому - дуже проста і смачна заправка для "цезаря" з креветками в домашніх умовах.
Варіантів, як приготувати заправку для "цезаря" з креветками існує чимало. Цей відрізняється не тільки своєю простотою, але і відносною доступністю: всі інгредієнти найчастіше або в холодильнику, або в найближчому магазині. Побалуйте себе легким і смачним салатом!
- Жовток - 1 штука
- Гірчичний - 0.5 чайних ложки
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Ančous - 2-3 штук
- Лимон - 1/3 штуки
1. У глибоку миску вбийте жовток, акуратно відокремивши його від білка. У деяких варіантах, як зробити заправку для "цезаря" з креветками, використовується відвареної жовток, в даному випадку він свіжий.
2. Додайте гірчицю. Це може бути як звичайна, так і в французька в зернах, якщо вона вам більше до смаку.
3. Почніть збивати віночком. Процес хоч і нескладний, але трудомісткий.
4. В процесі підливайте невеликими порціями оливкова олія. Для тих, хто готував домашній майонез, цей процес знаком. Заправка для "цезаря" з креветками в домашніх умовах повинна бути однорідною.
5. Очистіть від кісточок і шкірки анчоус, наріжте його дуже дрібно. Додайте в соус, потім вичавіть сік лимона. Ще раз все як слід перемішайте. От і все, можна готувати інгредієнти для салату і подавати блюдо до столу. Дуже смачно і апетитно!