Заправка для цезаря з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Заправка для цезаря з авокадо - це, на мій погляд, ідеальна заправка для знаменитого салату Цезар. Знаю, що саме таку заправку з авокадо роблять у багатьох ресторанах.
Заправка для цезаря з авокадо - це, наскільки я знаю, одна з класичних заправок до цього легендарному салату. Втім, я пробував заправляти цим і інші схожі салати - виходило не гірше. Більш того, цю заправку я пробував подавати як соус до деяких страв (зокрема, до рибних) - виходило теж дуже навіть нічого. Тому рецепт, однозначно, варто занесення в особисту кулінарну книгу
- Майонез - 1/4 склянки
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - - За смаком
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
Авокадо моєму, розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку.
Знімаємо шкірку з авокадо, нарізаємо плід хаотичними невеликими шматочками, завантажуємо їх в чашу блендера.
Туди ж додаємо сік одного лимона.
До авокадо і лимонному соку додаємо часник.
Нарешті, додаємо сіль, перець і трохи оливкового масла.
Подрібнюємо за допомогою блендера до однорідної маслянистої консистенції.
Власне, вітаю - заправка для цезаря з авокадо готова!