Рецепт Салат «дачний обід» фото

Салат «дачний обід»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Молода картопля
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати

Простий "дачний" салат зі звичних овочів (молодої картоплі, редису і огірка) можна приготувати з чудовою заправкою, яка додасть салату оригінальний смак. Блюдо заграє по-новому!

Смачний і ситний салат зі звичних овочів абсолютно перетвориться, якщо подати його з заправкою з йогурту і бринзи. Ароматна густа заправка, соковиті свіжі овочі та апетитні шматочки обсмаженого картоплі…ви не уявляєте, як це смачно! !!

  • Огірок - 1 штука (свіжий)
  • Редис - 6-8 штук
  • Картопля молода - 2-3 штук (відварений в шкірці)
  • Бринза - 40-50 грам
  • Йогурт натуральний - 2 Ст. Ложки (або крем)
  • Цибуля зелена - 6-7 штук (пір'я)
  • Зелень кропу - 3-4 штук (гілочки)
  • Часник - 1-2 штук (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
салат
1. Нарізаємо огірок.
салат
2. Такими ж шматочками нарізаємо редис.
салат
3. Для приготування заправки цибулю і часник знадобляться обов'язково, а трави вибирайте на свій смак. Дрібно нарізаємо.
салат
4. Razminaem brиnzu, змішуємо з йогуртом або сметаною.
салат
5. Додамо дрібно нарізану зелень (її краще трохи пом'яти, щоб стала м'якше) і часник. За смаком додамо перець і перемішуємо.
салат
6. Відварену в шкірці молоду картоплю розрізаємо на частини.
салат
7. І обсмажуємо до рум'яної скоринки. Потім посолити за смаком.
салат
8. Додамо заправку до огірків і редису, перемішуємо.
салат
9. На тарілку викласти зелень: rukkolu, листя салату. Зверху викладаємо наш салат.
салат
10. Останній штрих: додаємо обсмажену картоплю. Усе!

Схожі рецепти