Рецепт Проста підлива фото

Проста підлива
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Дієтичне харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 13 хв.

Зробили гарнір, але не знаю, , з чим його подати? Тут відмінно підійде підлива (м'ясна, ovoshtnaya). Розповім, як приготувати просту підливу. Можете зробити велику порцію і зберігати її в холодильнику.

Опис приготування:

Якщо ви готували м'ясо і у вас залишилися залишки жиру або бульйону, можна зробити смачну підливу на їх основі. Вам буде потрібно зовсім небагато інгредієнтів. Підлива вийде в'язка і смачна, з насиченим запахом і смаком. Подавайте її гарячої, а якщо робите велику порцію і зберігайте в холодильнику, то перед подачею просто розігрійте її.

  • Яловичий жир - 4 Ст. Ложки (залишки після обсмажування м'яса)
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
проста підлива - фото крок 1
1. Візьміть яловичий жир (від обсмажування або запікання м'яса).
проста підлива - фото крок 2
2. У сотейнику розтопіть яловичий жир, потім додайте до нього пшеничне борошно і енергійно перемішайте до утворення єдиної маси. Борошно вбере в себе всю рідину.
проста підлива - фото крок 3
3. Як помітили, що борошно придбала золотистий відтінок, влийте яловичий бульйон. За смаком додайте сіль і перець, варіть суміш після закипання на слабкому вогні 2-4 хвилини.
проста підлива - фото крок 4
4. В самому кінці додайте вершкове масло, завдяки йому підлива придбає гладку консистенцію. Подавайте її відразу з будь-яким гарніром, наприклад, з картопляним пюре або зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти