Рецепт Прісна фото

Прісна
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Зелень, М'ята, Яблука, Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Напої, Фруктові, Соки

Вегетаріанський обід або меню для схуднення не обійдеться без фрешу. Це коротка назва свіжовичавленого соку. Готують фреші зі всіляких представників рослинності, аж до трав.

Головний критерій при виборі компонентів для фрешу - це корисність, смак і аромат. Хочу розповісти, як приготувати фреш з яблук, груш і шпинату. Це мій улюблений варіант. Він сповнений вітамінів, корисних мікроелементів, відмінно бадьорить і заряджає енергією. Якщо я хочу скинути пару зайвих кілограмів з талії, то завжди готую його собі вранці.

  • Груша - 3 штуки
  • Яблука - 3 штуки
  • Шпинат - 100 грам
  • М'ята - 5 штук
  • Кубики льоду - За смаком
1
Всі фрукти помийте, видаліть шкірку і кісточки.
2
Поріжте яблука і груші на шматочки і разом зі шпинатом пропустіть через соковижималку.
3
Добре перемішайте і розлийте по склянках.
4
У кожну склянку додайте лід в кубиках.
5
Прикрасьте гілочками м'яти.
6
Смачного!

Схожі рецепти