Прісна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.
Вегетаріанський обід або меню для схуднення не обійдеться без фрешу. Це коротка назва свіжовичавленого соку. Готують фреші зі всіляких представників рослинності, аж до трав.
Опис приготування:
Головний критерій при виборі компонентів для фрешу - це корисність, смак і аромат. Хочу розповісти, як приготувати фреш з яблук, груш і шпинату. Це мій улюблений варіант. Він сповнений вітамінів, корисних мікроелементів, відмінно бадьорить і заряджає енергією. Якщо я хочу скинути пару зайвих кілограмів з талії, то завжди готую його собі вранці.
- Груша - 3 штуки
- Яблука - 3 штуки
- Шпинат - 100 грам
- М'ята - 5 штук
- Кубики льоду - За смаком
1
Всі фрукти помийте, видаліть шкірку і кісточки.
2
Поріжте яблука і груші на шматочки і разом зі шпинатом пропустіть через соковижималку.
3
Добре перемішайте і розлийте по склянках.
4
У кожну склянку додайте лід в кубиках.
5
Прикрасьте гілочками м'яти.
6
Смачного!