Рецепт Претцелі з розмарином фото

Претцелі з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Борошно, Зелень, Яйця, Розмарин
На полуденок
Випічка

Обожнюю запах свіжої випічки, булочки або хліб - є їх завжди приємніше гарячим, хоча так і не корисно. Спробуйте зробити кренделі, розповім про те, як приготувати претцелі з розмарином.

Весь секрет цієї випічки в тому, щоб замість води використовувати пиво. Завдяки йому випічка буде більш пишна і повітряна, а також більш ароматна. Можна зробити солодкий пертцель або замість розмарину і інших трав використовувати сир, паприка, бекон. Свіжі трави можна замінити сушеними.

  • Борошно - 3 ¾ Склянок
  • Пиво - 1 1/3 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин свіжий - 1-2 штук
претцелі з розмарином - фото крок 1
1. Влийте в чашу хлібопічки пиво, додайте цукор, оливкова олія і 1 ½ чайних ложки солі, зверху висипте борошно. У борошні зробіть невелике заглиблення і всипте в неї дріжджі. Встановіть в хлібопічці функцію «Основне тісто» і включіть її.
претцелі з розмарином - фото крок 2
2. Дістаньте готове тісто з хлібопічки і викладіть його на посипану борошном рівну поверхню. Розділити тісто на дві частини, далі кожну частину розділіть ще на 8 рівних частин.
претцелі з розмарином - фото крок 3
3. Сформуйте руками з кожного шматочка довгу ковбаску.
претцелі з розмарином - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментом, складіть кожну трубку в форму претцелі.
претцелі з розмарином - фото крок 5
5. Накрийте деко з кренделі харчовою плівкою і відставте на 1 час, щоб тісто піднялося. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змішайте яєчний жовток з водою і змастити сумішшю випічку. Помийте і дрібно наріжте розмарин. Посипте претцелі розмарином і сіллю за смаком.
претцелі з розмарином - фото крок 6
6. Поставте кренделя в духовку на 10-12 хвилин до появи золотистої скоринки. Трохи остудіть готові кренделі і подавайте до столу, так як найсмачніші вони тоді, коли свіжі.

Схожі рецепти