Претцелі в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже проста солодка закуска, яку роблять з готового німецького печива і шоколаду (білого, чорного). Ви можете призвичаїтися дітей до цього процесу. Розповім, як приготувати претцелі в шоколаді.
Є солоні кренделі і солодкі. Мені подобається комбінувати солоні кренделі і солодкий шоколад, ну а якщо ви любите традиційні ласощі, тоді використовуйте солодкі. Умочіть кожне печиво в шоколад, потім почекайте до його застигання і подавайте. Зберігайте печиво в холодильнику. Шоколад використовувати не обов'язково крихтою, можна взяти плитку, поламати на шматочки і розтопити.
- Крихітка чорного шоколаду - 340 грам
- Крихітка білого шоколаду - 340 грам
- Претцелі - 30 грам (близько 60 штук)
1. У миску викладіть чорний шоколад, потім надішліть його в мікрохвильову піч на 20-30 секунд, потім дістаньте і розмішайте.
2. Знову відправте миску в мікрохвильовку, дістаньте і перемішайте.
3. Половину печива по одному викладайте в миску з чорним шоколадом і умочіть з усіх боків.
4. Викладіть печиво на силіконовий килимок або на пергамент.
5. В окрему миску викладіть білий шоколад.
6. Розтопіть його в кілька підходів в мікрохвильовій печі.
7. Другу частину кренделів умочіть в білий шоколад, викладіть на килимок.
8. Прикрасьте білі кренделі залишками чорного шоколаду і навпаки, чорні кренделі залишками білого.
9. Надішліть все в холодильник для застигання. Їжа навколо 7-10 днів.