Повітряне яйце з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування повітряного яйця з сиром. Впевнена, вам сподобається такий простий і ситний варіант страви на сніданок або вечерю. Спробуйте, ви і ваша сім'я будете в захваті!
Хочу вам розповісти, як приготувати повітряне яйце з сиром - ситне і смачне блюдо. Помічено, що особливо такий ситний і смачний сніданок подобається чоловікам. Так що, дами, беріть цей рецепт любові на замітку! Рекомендую бекон брати копчений: він додасть смаку приємні смакові нотки. Рекомендую спробувати обов'язково!
- Яйця - 6 штук
- Бекон - 1-2 скибочок
- Сир тертий - 3/4 склянки
- Цибуля зелена - 2-3 штук
- Крем - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Окремо Martens від жовтків. Збиваємо і то, та інше: жовтки - до однорідності, а білки - до стану пишної піни.
2. Ось така повинна вийти білкова піна. З'єднаємо дві суміші, додамо сметану і спеції.
3. На розігрітій сковороді підсмажити таке повітряне яйце (але на дуже маленькому вогні і під кришкою, щоб воно піднялося).
4. Паралельно подрібнити бекон, цибуля і сир, посипаємо цієї суміш блюдо зверху. Як тільки сир розплавиться, блюдо готово! Можна подавати його до столу.