Рецепт Повидло з бузини фото

Повидло з бузини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Ягоди , Бузина
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Повидло з бузини рекомендується всім, хто веде сидячий спосіб життя. Бузина відмінно регулює обмін речовин. Досить з'їсти ложку на сніданок або розпустити в чашці чаю. До того ж, воно - смачне!

Опис приготування:

Повидло з бузини мені порекомендувала знайомий лікар. Настрій і тіло через сидячої роботи стало якимось пухким, постійно почала відчувати слабкість. Для регулярних занять спорту потрібна сила волі, а ось розбавити в склянці води ложку повидла з бузини - зовсім нескладно. Візьміть і ви для себе за правило починати робочий день не тільки з чашки кави, але і з такого ось"бузинового ліки" .

Як приготувати повидло з бузини?

1. Ягоди зніміть з гілочок, переберіть і промийте.

2. Викладіть ягоди бузини в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть протягом півгодини. Періодично помішуйте.

3. Проварені ягоди протріть через дрібне сито. Пюре перекладіть назад в каструлю.

4. У пюре додайте цукор, перемішайте і поверніть на вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на повільний. Варіть протягом 15 хвилин, помішуючи.

5. Готове повидло з бузини розкладіть по простерилізувати сухим банкам і закатати.

Зберігайте в темному прохолодному місці.

Смачного!


  • Бузина черная - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 2 склянки
Повидло з бузини мені порекомендувала знайомий лікар. Настрій і тіло через сидячої роботи стало якимось пухким, постійно почала відчувати слабкість. Для регулярних занять спорту потрібна сила волі, а ось розбавити в склянці води ложку повидла з бузини - зовсім нескладно. Візьміть і ви для себе за правило починати робочий день не тільки з чашки кави, але і з такого ось"бузинового ліки" .

Як приготувати повидло з бузини?

1. Ягоди зніміть з гілочок, переберіть і промийте.

2. Викладіть ягоди бузини в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть протягом півгодини. Періодично помішуйте.

3. Проварені ягоди протріть через дрібне сито. Пюре перекладіть назад в каструлю.

4. У пюре додайте цукор, перемішайте і поверніть на вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на повільний. Варіть протягом 15 хвилин, помішуючи.

5. Готове повидло з бузини розкладіть по простерилізувати сухим банкам і закатати.

Зберігайте в темному прохолодному місці.

Смачного!

Схожі рецепти