Рецепт Квас з бузини фото

Квас з бузини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Ізюм , Сухарики
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Цей незвичайний рецепт приготування квасу вас точно приємно здивує! Квас готується з суцвіть бузини, має гарний колір, а за смаком чимось нагадує ігристе шампанське!

Опис приготування:

Простий рецепт приготування квасу з бузини - до ваших послуг. Цей квас готується протягом чотирьох днів. Бузина настоюється в сиропі з цукру і лимонної кислоти. Коли квас настоїться, в нього додають м'яту і розливають по пляшках. Зберігається напій в холодильнику і п'ється холодним. Хай щастить!

  • Бузина - 20 штук (суцвіття)
  • Вода - 4 L
  • Цукор - 400 грам
  • Лимонна кислота - 2 чайних ложки
  • М'ята - 1 штука (гілочка)
квас з бузини - фото крок 1
Бузину ретельно перебираємо, там можуть бути жучки-павучки. Мити бузину не потрібно.
квас з бузини - фото крок 2
У каструлю налийте 4 літра води, додайте лимонну кислоту і цукор. Доведіть до кипіння, а потім охолодити.
квас з бузини - фото крок 3
У остиглий сироп опустіть бузину, притисніть рукою, щоб опустити повністю.
квас з бузини - фото крок 4
Зверху накриваємо кришкою. Чотири дні наполягаємо, час від часу перемішуючи.
квас з бузини - фото крок 5
Через чотири дні, квас процідіть і розлийте по пляшках, додавши м'яту. Охолодіть в холодильнику і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти