Полуничний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Навіть найпростішу випічку можна зробити неймовірно апетитною і чарівної, досить просто додати цей приголомшливий полуничний крем для торта в домашніх умовах.
Залежно від типу коржа цей варіант, як зробити полуничний крем для торта, може бути з желатином або без. Виходить дуже ніжний, ароматний і в міру солодкий крем, який підійде як для щоденної, так і для святкової випічки.
- Полуниця - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Желатин - 1 Ст. Ложка
1. Якщо в кремі використовується желатин, тоді насамперед його потрібно залити теплою водою і дати йому як слід розбухнути. Ягоди тим часом вимити, обсушити, видалити хвостики.
2. Відправити їх в кухонний комбайн або блендер і перетворити в пюре. Якщо ягоди не дуже солодкі, тоді кількість цукру в рецепт приготування полуничного крему для торта може бути збільшено.
3. У глибоку миску або каструльку вилити вершки. Всипати цукор або цукрову пудру.
4. Почати поступово збивати міксером або віночком.
5. Вершки повинні бути пишними і повітряними. Важливо не перебити їх, а то є ризик отримати солодке вершкове масло.
6. Ягідне пюре найкраще протерти через сито, щоб видалити дрібні крупинки.
7. Потім все як слід перемішати, зробивши полуничний крем для торта в домашніх умовах однорідним.
8. Останнім додати в крем трохи желатину.
9. Потім залишиться тільки розподілити крем тонким шаром по Коржу.
10. Ось такий простий варіант, як приготувати полуничний крем для торта. До подачі він повинен провести в холодильнику не менше 2 годин.