Рецепт Полба з м'ясом фото

Полба з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Вірменська кухня подарувала нам рецепт, як приготувати полбу з м'ясом. Дуже смачний, простий, економний варіант ситної вечері або обіду. Головне, що не потрібно довго стояти біля плити, а продукти доступні.

Опис приготування:

Далеко не всі люблять каші, вони здаються несмачними і нецікавими, і справді, її не зварила на святковий стіл. Сама по собі каша не представляє нічого особливого, проте, додавши в неї м'ясну складову, отримуємо досить цікаву і насичену за смаком кашу. Її можна подавати з овочевим салатом або зі свіжими овочами та зеленню.


  • Polba - 100 грам
  • Свиняча шийка сиров'ялена - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода очищена - 200 мілілітрів
  • Петрушка - 0, 5 пучка
полба з м'ясом - фото крок 1
1. Крупу гарненько промиваю кілька разів до прозорої води, поле чого перекладаю її в каструлю і заливаю холодною водою, солю і варю після закипання на слабкому вогні 15 хвилин.
полба з м'ясом - фото крок 2
2. Свинячу шийку нарізаю тонкими шматочками, чищу і мою цибулину, нарізаю її дрібно. На розпечену сковороду викладаю спершу шматочки шийки і витоплювати жир, після цього перекладаю м'ясо на тарілку, і відразу ж на сковороду відправляю цибулю, обсмажую до появи золотистого кольору і додаю м'ясо. Готую ще хвилини 2.
полба з м'ясом - фото крок 3
3. Готову кашу змішую з підсмаженою м'ясом і цибулею, доводжу до смаку сіллю і перцем, при подачі прикрашаю дрібно рубаною зеленню.

Схожі рецепти