Рецепт Полба з м'ясом в мультиварці фото

Полба з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Немає нічого складного в рецепті, як приготувати полбу з м'ясом в мультиварці. Все що потрібно, це засипати інгредієнти в чашу машини, виставити потрібну програму і готувати до звукового сигналу.

Опис приготування:

Каша робиться за допомогою сучасної машини, а за смаком - як за старовинним рецептом. Можна використовувати абсолютно будь-який вид м'яса (курка, яловичина, свинина). Готова каша виходить розваристої, насиченою за смаком і ситної. Подавати її можна зі свіжою зеленню, соусом.

1. Перш за все займуся яловичиною: мою її, обтираю трохи паперовим рушником і нарізаю невеликими шматками довільної форми, солю і перчу.

2. Морквину чищу і мою, подрібнюю на тертці, цибуля ріпчаста чищу і мою, нарізаю дрібними кубиками.

3. У чашу мультиварки кладу масло, зверху викладаю яловичину, морквину і цибулину, включаю програму «Жарка» і готую овочі 15 хвилин, помішують при необхідності.

4. Полбу перебираю і мою, перекладаю її в чашу до овочів, перемішую і вливаю воду, закриваю кришку мультиварки і виставляю програму «Гасіння» і час 30 хвилин.

5. Готову кашу перекладаю в тарілку і подаю гарячої, зверху прикрашаю трохи свіжою зеленню (кріп або петрушка).


  • Polba - 0, 5 кілограма
  • Вода очищена - 2 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Яловичина - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
Каша робиться за допомогою сучасної машини, а за смаком - як за старовинним рецептом. Можна використовувати абсолютно будь-який вид м'яса (курка, яловичина, свинина). Готова каша виходить розваристої, насиченою за смаком і ситної. Подавати її можна зі свіжою зеленню, соусом.

1. Перш за все займуся яловичиною: мою її, обтираю трохи паперовим рушником і нарізаю невеликими шматками довільної форми, солю і перчу.

2. Морквину чищу і мою, подрібнюю на тертці, цибуля ріпчаста чищу і мою, нарізаю дрібними кубиками.

3. У чашу мультиварки кладу масло, зверху викладаю яловичину, морквину і цибулину, включаю програму «Жарка» і готую овочі 15 хвилин, помішують при необхідності.

4. Полбу перебираю і мою, перекладаю її в чашу до овочів, перемішую і вливаю воду, закриваю кришку мультиварки і виставляю програму «Гасіння» і час 30 хвилин.

5. Готову кашу перекладаю в тарілку і подаю гарячої, зверху прикрашаю трохи свіжою зеленню (кріп або петрушка).

Схожі рецепти