Полба з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого складного в рецепті, як приготувати полбу з м'ясом в мультиварці. Все що потрібно, це засипати інгредієнти в чашу машини, виставити потрібну програму і готувати до звукового сигналу.
Каша робиться за допомогою сучасної машини, а за смаком - як за старовинним рецептом. Можна використовувати абсолютно будь-який вид м'яса (курка, яловичина, свинина). Готова каша виходить розваристої, насиченою за смаком і ситної. Подавати її можна зі свіжою зеленню, соусом.
1. Перш за все займуся яловичиною: мою її, обтираю трохи паперовим рушником і нарізаю невеликими шматками довільної форми, солю і перчу.
2. Морквину чищу і мою, подрібнюю на тертці, цибуля ріпчаста чищу і мою, нарізаю дрібними кубиками.
3. У чашу мультиварки кладу масло, зверху викладаю яловичину, морквину і цибулину, включаю програму «Жарка» і готую овочі 15 хвилин, помішують при необхідності.
4. Полбу перебираю і мою, перекладаю її в чашу до овочів, перемішую і вливаю воду, закриваю кришку мультиварки і виставляю програму «Гасіння» і час 30 хвилин.
5. Готову кашу перекладаю в тарілку і подаю гарячої, зверху прикрашаю трохи свіжою зеленню (кріп або петрушка).
- Polba - 0, 5 кілограма
- Вода очищена - 2 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Яловичина - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Перш за все займуся яловичиною: мою її, обтираю трохи паперовим рушником і нарізаю невеликими шматками довільної форми, солю і перчу.
2. Морквину чищу і мою, подрібнюю на тертці, цибуля ріпчаста чищу і мою, нарізаю дрібними кубиками.
3. У чашу мультиварки кладу масло, зверху викладаю яловичину, морквину і цибулину, включаю програму «Жарка» і готую овочі 15 хвилин, помішують при необхідності.
4. Полбу перебираю і мою, перекладаю її в чашу до овочів, перемішую і вливаю воду, закриваю кришку мультиварки і виставляю програму «Гасіння» і час 30 хвилин.
5. Готову кашу перекладаю в тарілку і подаю гарячої, зверху прикрашаю трохи свіжою зеленню (кріп або петрушка).