Плов зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайна комбінація свинини і грибів, використана при приготуванні плову, наповнить блюдо незвичайним насиченим смаком і додасть трохи екзотичний запах. Блюдо просте і смачне.
Оригінальний плов зі свининою і грибами внесе різноманітність в меню, яке планується на кожен день. М'ясне-грибне поєднання додасть рису незвичайний привабливий смак і зробить страву більш ароматним. Запропонований покроковий рецепт з фото допоможе зорієнтуватися в порядку приготування страви, отриманний результат, безсумнівно, сподобається членам сім'ї.
- Свинина - 600 грам
- Рис круглозерновой - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Печериці - 7 штук
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Приправа для плову - За смаком
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
1. Наведена нижче послідовність допоможе визначитися, як приготувати плов зі свининою і грибами. Для початку приготуйте всі інгредієнти. Дрібно поріжте цибулю, поставте його смажитися на сковороді. Готуйте до легкого зміни кольору.
2. Додайте до цибулі подрібнену моркву. Смажте хвилин 10. Додайте в овочеву суміш порізані гриби. Смажте до тих пір, поки гриби не виділять сік. Накрийте кришкою, смажте 10 хвилин.
3. Додайте на сковороду м'ясо, порубане на середні шматочки. Перемішайте, смажте ще 10 хвилин. Накрийте кришкою і готуйте до тих пір, поки не випарується сік свинини.
4. Додайте в сковороду дрібно порізані помідори. Перемішайте, протушкувати під кришкою п'ять хвилин. Додайте спеції. Перешкодьте, у вас в сковороді повинна вийти гарна пахуча овочева суміш.
5. Додайте попередньо замочений рис. В крупу застроміть три неочищених зубчики часнику. Додайте води, вона повинна покрити рис вище 1 см. Чи не перемішуючи, готуйте плов до готовності. Хвилин через 20 вся вода випарується. Плов перемішайте. Перед подачею дайте йому час трохи охолонути.