Рецепт Плов зі свининою і грибами фото

Плов зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Незвичайна комбінація свинини і грибів, використана при приготуванні плову, наповнить блюдо незвичайним насиченим смаком і додасть трохи екзотичний запах. Блюдо просте і смачне.

Оригінальний плов зі свининою і грибами внесе різноманітність в меню, яке планується на кожен день. М'ясне-грибне поєднання додасть рису незвичайний привабливий смак і зробить страву більш ароматним. Запропонований покроковий рецепт з фото допоможе зорієнтуватися в порядку приготування страви, отриманний результат, безсумнівно, сподобається членам сім'ї.

  • Свинина - 600 грам
  • Рис круглозерновой - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Печериці - 7 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Приправа для плову - За смаком
  • Олія соняшникова - 150 мілілітрів
плов зі свининою і грибами - фото крок 1
1. Наведена нижче послідовність допоможе визначитися, як приготувати плов зі свининою і грибами. Для початку приготуйте всі інгредієнти. Дрібно поріжте цибулю, поставте його смажитися на сковороді. Готуйте до легкого зміни кольору.
плов зі свининою і грибами - фото крок 2
2. Додайте до цибулі подрібнену моркву. Смажте хвилин 10. Додайте в овочеву суміш порізані гриби. Смажте до тих пір, поки гриби не виділять сік. Накрийте кришкою, смажте 10 хвилин.
плов зі свининою і грибами - фото крок 3
3. Додайте на сковороду м'ясо, порубане на середні шматочки. Перемішайте, смажте ще 10 хвилин. Накрийте кришкою і готуйте до тих пір, поки не випарується сік свинини.
плов зі свининою і грибами - фото крок 4
4. Додайте в сковороду дрібно порізані помідори. Перемішайте, протушкувати під кришкою п'ять хвилин. Додайте спеції. Перешкодьте, у вас в сковороді повинна вийти гарна пахуча овочева суміш.
плов зі свининою і грибами - фото крок 5
5. Додайте попередньо замочений рис. В крупу застроміть три неочищених зубчики часнику. Додайте води, вона повинна покрити рис вище 1 см. Чи не перемішуючи, готуйте плов до готовності. Хвилин через 20 вся вода випарується. Плов перемішайте. Перед подачею дайте йому час трохи охолонути.

Схожі рецепти