Рецепт Класичний плов зі свининою фото

Класичний плов зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочете нагодувати свою сім'ю ситно і смачно? тоді рецепт, як приготувати класичний плов зі свининою, спеціально для Вас. Недороге і нескладне в приготуванні блюдо. Пробуйте приготувати.

Опис приготування:

Існують десятки рецептів приготування плову, і в різних країнах його роблять по-своєму, проте у всіх рецептах використовують рис і м'ясо (свинину, яловичину, баранину або курку). Такий плов можна приготувати сьогодні, а залишки розігріти на наступний день, і він буде не менш смачним.

  • Свинина - 0, 8 кілограма
  • Мал - 400 грам
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Приправа для плову - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
класичний плов зі свининою - фото крок 1
1. М'ясо зачищаємо і моєму, нарізаємо на невеликі шматочки. У казан наливаємо масло і ставимо його на вогонь, додаємо приправу, обсмажуємо шматочки свинини 10-15 хвилин.
класичний плов зі свининою - фото крок 2
2. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, морква чистимо і тремо на крупній тертці. Відправляємо овочі в казан до обсмаженого м'яса, солимо і перчимо.
класичний плов зі свининою - фото крок 3
3. Мал промиваємо до прозорої води і відправляємо його в казан, разравниваем і наливаємо воду так, щоб вона на 2 пальця покривала рис.
класичний плов зі свининою - фото крок 4
4. Доводимо все до кипіння, додаємо каррі, накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні на 30 хвилин, після чого додаємо очищені зубчики часнику, посипаємо рубаною зеленню і залишаємо на вогні ще на 10-15 хвилин. Вимикаємо вогонь, але кришку не відкриваємо, чекаємо ще 10-15 хвилин і подаємо до столу.

Схожі рецепти