Класичний плов зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете нагодувати свою сім'ю ситно і смачно? тоді рецепт, як приготувати класичний плов зі свининою, спеціально для Вас. Недороге і нескладне в приготуванні блюдо. Пробуйте приготувати.
Існують десятки рецептів приготування плову, і в різних країнах його роблять по-своєму, проте у всіх рецептах використовують рис і м'ясо (свинину, яловичину, баранину або курку). Такий плов можна приготувати сьогодні, а залишки розігріти на наступний день, і він буде не менш смачним.
- Свинина - 0, 8 кілограма
- Мал - 400 грам
- Морквина - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Каррі - За смаком
- Приправа для плову - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. М'ясо зачищаємо і моєму, нарізаємо на невеликі шматочки. У казан наливаємо масло і ставимо його на вогонь, додаємо приправу, обсмажуємо шматочки свинини 10-15 хвилин.
2. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, морква чистимо і тремо на крупній тертці. Відправляємо овочі в казан до обсмаженого м'яса, солимо і перчимо.
3. Мал промиваємо до прозорої води і відправляємо його в казан, разравниваем і наливаємо воду так, щоб вона на 2 пальця покривала рис.
4. Доводимо все до кипіння, додаємо каррі, накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні на 30 хвилин, після чого додаємо очищені зубчики часнику, посипаємо рубаною зеленню і залишаємо на вогні ще на 10-15 хвилин. Вимикаємо вогонь, але кришку не відкриваємо, чекаємо ще 10-15 хвилин і подаємо до столу.