Рецепт Плов з булгура зі свининою фото

Плов з булгура зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Манна крупа
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Пропоную вільне прочитання класичного рецепту плову. За основу візьмемо булгур і свинину. Використовуємо обов'язкові спеції для цієї страви і максимально витримаємо процес приготування. Буде смачно!

Опис приготування:

Щоб максимально наблизитися до класики, при можливості, використовуйте курдючний жир. Він настільки збагачує смак страви, що ви неодмінно приготуєте його ще раз.

  • Свинина - 500 грам
  • Манна крупа - 210 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Барбарис - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1/4 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції для плову - За смаком
плов з булгура зі свининою - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
плов з булгура зі свининою - фото крок 2
Лук наріжте півкільцями або четвертинками. Моркву наріжте тонкою соломкою.
плов з булгура зі свининою - фото крок 3
Свинину обмийте, промокніть паперовим рушником і наріжте середнім кубиком.
плов з булгура зі свининою - фото крок 4
Візьміть жаровню або казанок. Нальоті рослинне масло. Розжарити. Обсмажте до легкого відтінку цибулю і моркву. За часом це займе близько 12 хвилин на середньому вогні. Далі до овочів перекладіть свинину. Додайте спеції, барбарис. Обсмажте м'ясо до появи скоринки.
плов з булгура зі свининою - фото крок 5
Обсмажене м'ясо залийте гарячою водою. Вона повинна покрити свинину приблизно на 2 см. Зменшіть вогонь і готуйте 30-40 хвилин.
плов з булгура зі свининою - фото крок 6
Після закінчення часу рідина помітно зменшиться. Тепер сильно посоліть основу для плову, якщо є бажання, додайте часник.
плов з булгура зі свининою - фото крок 7
Zasиpyte крупа. Розрівняйте.
плов з булгура зі свининою - фото крок 8
Долийте гарячої води, приблизно на сантиметр вище крупи. Увімкніть вогонь трохи вище середнього і варіть 15-20 хвилин. Чи не перемішуйте! Після того як булгур дійде до готовності, закрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин"упревать" .
плов з булгура зі свининою - фото крок 9
Плов з булгура готовий, тепер можна його перемішати і подавати до столу.
плов з булгура зі свининою - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти