Плов з булгура в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Манна крупа - це крупа, яку особливим чином готують із пшениці. Плов з неї виходить надзвичайно смачним! Всім любителям булгура і не тільки, настійно рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Приготувати плов з булгура в мультиварці можна з будь-яким м'ясом, у мене сьогодні свинина. За смаком дане блюдо дуже близько з звичайним пловом, виходить ситно і дуже смачно, рекомендую! Подібним чином плов можна приготувати і на плиті в будь-якому посуді з товстим дном. Беріть рецепт на замітку - відмінне різноманітність повсякденного меню.
- Манна крупа - 1, 5 склянки
- М'ясо - 500 грам (у мене свинина)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Спеції - 1 Чайна ложка (для плову)
- Вода - 3 склянки (приблизно)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в чашу мультиварки масло і покладіть нарізаний пір'ям або півкільцями ріпчасту цибулю. Встановити режим "Žarko" і готуйте до м'якості.
Потім додайте нарізане шматочками м'ясо.
Обсмажте періодично помішуючи до утворення легкої рум'яної скоринки.
Додайте нарізану соломкою моркву. Якщо необхідно, долийте масло і готуйте все разом ще 10 хвилин.
Потім додайте сіль, спеції і влийте окріп. Води повинно бути стільки, щоб вона майже повністю покривала м'ясо. Гасіть м'ясо на режимі"Гасіння" або"Запікання" ще близько 20-30 хвилин.
Потім додайте зубчики часнику.
І зверху рівномірно розподіліть промиту крупу.
Налийте воду і якщо необхідно, додайте сіль за смаком. Води повинно бути стільки, щоб вона трохи була вище булгура, приблизно 1-1, 5 см. Закрийте мультиварку кришкою і встановіть режим"Плов" . Готуйте до звукового сигналу.
Плов з булгура в мультиварці готовий. Перед подачею плов необхідно перемішати.
Смачного!