Плов з телятини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, традиційний плов готується в казані, та й бажано на багатті, а не вдома. Я, в свою чергу, пропоную рецепт приготування плову в мультиварці. Виходить дуже навіть непогано, пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування плову з телятини в мультиварці. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, цибуля ріпчаста, морква, масло для обсмажування, різні приправи і спеції. Плов готується на програмі "плов" =) Перемішувати його в процесі приготування, не потрібно. Мал виходить розсипчастим, все як треба! хай щастить!
- Телятина - 500 грам
- Шафран - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Червоний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Мал - 2 склянки
- Вода холодна - 3 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Барбарис - 1 Чайна ложка
Моркву наріжте соломкою, цибулю подрібніть. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Додайте до овочів спеції: паприка, червоний мелений перець, шафран, IRU, барбарис. Перемішайте і додайте сіль за смаком.
На дно чаші мультиварки кладемо порізане кубиками м'ясо. Зверху викладаємо обсмажені зі спеціями овочі.
Додаємо промитий рис, кілька зубчиків часнику. Заливаємо все холодною водою. Готуємо в програмі "плов" . Перемішувати не потрібно!
Смачного!