Рецепт Шашлик з телятини в мультиварці фото

Шашлик з телятини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Овочі, Телятина, Часник, Цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

Якщо немає можливості посмажити м'ясо на багатті, шашлик з телятини в мультиварці стане відмінним рішенням. Рецептів приготування смачної телятини будинку існує велика кількість. І цей один з них.

Якщо невтерпеж поласувати шашликом, зверніть увагу на цей рецепт, як приготувати шашлик з телятини в мультиварці. Приготування займе близько 2, 5-3 годин разом з маринуванням. Маринад для м'яса можна вибрати будь-який на ваш смак, а замість шампурів використовуйте дерев'яні довгі шпажки.

  • Телятина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 2 штук
  • Часник - 3 зубчиків
  • Майонез - 150 грам
  • Спеції - За смаком
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 1
1. Важливе в цьому рецепті - маринад, який готується на основі майонезу, часнику і спецій. Я зазвичай подрібнюю часник і змішую його з майонезом, а сіль і спеції додаю за смаком. Потім відправляю м'ясо в соус, все перемішую і залишаю так на годину. Маринад може бути будь-яким на ваш смак.
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 2
2. Тепер беремо дерев'яні шпажки для шашлику і нанизуємо шматочки м'яса на них. До речі, за цим рецептом можна приготувати не тільки шашлик з телятини в мультиварці, але і шашлик з будь-якого сорту м'яса.
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 3
3. Так нанизуємо всі інші шматочки і відрізаємо ножицями кінчики шпаг так, щоб вони лягли в чашу мультиварки. Якщо для вас не принципово їсти м'ясо з таких дерев'яних шампурів, то м'ясо можна просто скласти шматочками і в мультиварку.
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 4
4. Тепер вибираємо режим "випічка" з 120 хвилин і чекаємо закінчення приготування.
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 5
5. Після цього вибираємо режим "жарка" і доводимо м'яса до готовності ще 15 хвилин. Телятина буде готуватися у власному соку.
шашлик з телятини в мультиварці - фото крок 6
6. Коли м'ясо підрум'яниться - воно готове! Подавайте його як звичайний шашлик, немов він тільки що з мангала.

Схожі рецепти