Плов з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт плову, який підійде під час посту або в якості вегетаріанського. Спробуйте його, адже він неймовірно смачний, відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню і сподобається всім.
Якщо ви шукайте щось новеньке, що змогло б урізноманітнити ваш раціон, але при цьому було смачним і поживним, то цей простий рецепт плову з грибами в мультиварці то, що вам потрібно. Це дуже смачне блюдо, безсумнівно, має вам сподобається, адже ми приготуємо традиційний рис і додамо в нього шампіньйони, вийде неймовірно соковито і ароматно. Повірте, ваші рідні будуть приємно здивовані таким незвичайним рішенням, адже грибочки подобаються всім, та й плов одне з наших найулюбленіших страв, а разом вони дають приголомшливий результат. А завдяки мультиварці процес приготування скоротиться в рази, адже це чудове диво техніки може відразу і смажити, і тушкувати, і варити, тому в ній ми зможемо без праці з усім впоратися. Залишилося тільки уважно ознайомитися з рецептом приготування плову з грибами в мультиварці, і можна сміливо приступати до справи.
- Мал - 1 Склянка
- Печериці - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 2 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком