Овочевий плов з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Легке овочеве блюдо з рисом і грибами. Прекрасно підійде для вечері, доповніть його салатом з свіжий овочів
Готувати овочевий плов з грибами можна і в мультиварці, і в глибокій сковороді або казані. Використовуйте гриби свіжі або заморожені.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти для плову.
2. Рис замочуємо в холодній воді, після чого промиваємо під проточною до чистої води.
3. Овочі ріжемо кубиками. З помідора потрібно зняти шкірку.
4. Наливаємо масло в каструлю і кладемо овочі. Солимо до смаку. Смажимо у відповідному режимі 10 хвилин.
5. Додаємо рис, перемішуємо, щоб рис просочився жиром від смаження овочів.
6. Ріжемо кріп.
7. Додаємо кріп, сіль, воду. Закриваємо кришку і готуємо в режимі "плов" 45-50 хвилин.
8. Овочевий плов готовий.
9. Посипаємо рубаним свіжим кропом і подаємо до столу. Смачного!