Рецепт Овочевий плов з грибами фото

Овочевий плов з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Овочі , Крупи , Гриби , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легке овочеве блюдо з рисом і грибами. Прекрасно підійде для вечері, доповніть його салатом з свіжий овочів

Опис приготування:

Готувати овочевий плов з грибами можна і в мультиварці, і в глибокій сковороді або казані. Використовуйте гриби свіжі або заморожені.

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
овочевий плов з грибами - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для плову.
овочевий плов з грибами - фото крок 2
2. Рис замочуємо в холодній воді, після чого промиваємо під проточною до чистої води.
овочевий плов з грибами - фото крок 3
3. Овочі ріжемо кубиками. З помідора потрібно зняти шкірку.
овочевий плов з грибами - фото крок 4
4. Наливаємо масло в каструлю і кладемо овочі. Солимо до смаку. Смажимо у відповідному режимі 10 хвилин.
овочевий плов з грибами - фото крок 5
5. Додаємо рис, перемішуємо, щоб рис просочився жиром від смаження овочів.
овочевий плов з грибами - фото крок 6
6. Ріжемо кріп.
овочевий плов з грибами - фото крок 7
7. Додаємо кріп, сіль, воду. Закриваємо кришку і готуємо в режимі"Плов" 45-50 хвилин.
овочевий плов з грибами - фото крок 8
8. Овочевий плов готовий.
овочевий плов з грибами - фото крок 9
9. Посипаємо рубаним свіжим кропом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти