Овочевий салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, легкий, ситний і дуже простий салатик. Його можна подати як в буденний, так і в святковий день. Пригощайтеся!
Смачний, соковитий і дуже апетитний салат! Викладіть овочі та печериці шарами, зверху змастіть салат соусом, прикрасьте за смаком і подавайте порційно. До речі, якщо готуєте салат влітку, то замініть консервовану кукурудзу свіжої - вийде смачно!
- Солодкий перець - 1 штука
- Консервована кукурудза - 300 грам
- Печериці - 3 штуки
- Крем - За смаком
- Салат - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком

1. Гриби промийте і наріжте пластинками.

2. Розігрійте сковороду з 2 столовими ложками олії, викладіть гриби і обсмажуйте протягом 10-15 хвилин.

3. Солодкий перець очистіть від насіння, промийте і наріжте тонкими смужками.

4. Листя салату промийте, розберіть і викладіть на плоску тарілку.

5. Поверх салату покладіть вже остиглі і обсмажені гриби (якщо викладіть їх гарячими, салат зів'яне).

6. Потім покладіть солодкий перець.

7. Викладіть шар консервованої кукурудзи.

8. Змастіть салат сметаною, приправити сіллю, поперчіть і подавайте до столу. Смачного!