Рецепт Фруктово-овочевий салат з індичкою фото

Фруктово-овочевий салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Салати

Фруктово-овочевий салат з індичкою подарує всім вашим гостям святковий настрій і обов'язково доведеться всім до смаку. Він виглядає красиво і апетитно. До того ж, салатик виходить ситним.

Для цього салату вам знадобиться два види птиці: качка і індичка. Саме тому салатик можна назвати досить ситним. Але так як м'ясо цих птахів нежирне, то і травленню воно не зашкодить, а після їжі ви будете відчувати легкість. Пікантну нотку надають корнішони і солодка карамбола. Щоб дізнатися, як приготувати фруктово-овочевий салат з індичкою, читайте цей рецепт.

  • Качина грудка - 1 штука
  • Індичка - 300 грам
  • Рукола - 125 грам
  • Корнішони - 12 штук
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Цибулевий порошок - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
  • Часник сушений - 1 Ст. Ложка
  • Олія - 2 Ст. Ложки (виноградної кісточки)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Карамболь - 1 штука
  • Фреш лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль морська, крес-салат, копчена паприка - За смаком
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 1
У невеликій пиалочки з'єднайте мелену паприку, перець чилі, цибульний порошок і подрібнений часник. Потім додайте до них масло виноградної кісточки. Ретельно все перемішайте і натріть цією сумішшю качину грудку. Запечіть її в духовці при температурі двісті градусів до повної готовності.
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 2
Готову качину грудку дістаньте з духовки і дайте їй охолонути. Потім зніміть з неї шкірку, а філе наріжте на тонкі брусочки.
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 3
Для цього салату вам знадобиться індичка. Найкраще брати готову копчену грудку або пастрамі з неї. Наріжте її на такі ж шматочки, як і качину грудку.
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 4
Відкрийте банку з корнішонами, злийте з неї рідину. Огірочки наріжте тонкою соломкою, не очищаючи їх від шкірки.
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 5
Карамбола vиmoйte, обсушити паперовими рушниками. Наріжте фрукт на тонкі слайси так, щоб вийшли "зірочки" . Збризніть їх лимонним соком, щоб вони не потемніли.
фруктово-овочевий салат з індичкою - фото крок 6
Рукколу вимийте і висушіть. Викладіть її на тарілку для подачі. Зверху покладіть шматочки індички та качки, З Доссор по - і Карамболь корнішони. Полийте все оливковою олією, приправити сіллю, поперчіть, присипте копченої паприкою і прикрасьте листям крес-салату.

Схожі рецепти