Фруктово-овочевий салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
Фруктово-овочевий салат з індичкою подарує всім вашим гостям святковий настрій і обов'язково доведеться всім до смаку. Він виглядає красиво і апетитно. До того ж, салатик виходить ситним.
Для цього салату вам знадобиться два види птиці: качка і індичка. Саме тому салатик можна назвати досить ситним. Але так як м'ясо цих птахів нежирне, то і травленню воно не зашкодить, а після їжі ви будете відчувати легкість. Пікантну нотку надають корнішони і солодка карамбола. Щоб дізнатися, як приготувати фруктово-овочевий салат з індичкою, читайте цей рецепт.
- Качина грудка - 1 штука
- Індичка - 300 грам
- Рукола - 125 грам
- Корнішони - 12 штук
- Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
- Цибулевий порошок - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Часник сушений - 1 Ст. Ложка
- Олія - 2 Ст. Ложки (виноградної кісточки)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Карамболь - 1 штука
- Фреш лимонний - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль морська, крес-салат, копчена паприка - За смаком
У невеликій пиалочки з'єднайте мелену паприку, перець чилі, цибульний порошок і подрібнений часник. Потім додайте до них масло виноградної кісточки. Ретельно все перемішайте і натріть цією сумішшю качину грудку. Запечіть її в духовці при температурі двісті градусів до повної готовності.
Готову качину грудку дістаньте з духовки і дайте їй охолонути. Потім зніміть з неї шкірку, а філе наріжте на тонкі брусочки.
Для цього салату вам знадобиться індичка. Найкраще брати готову копчену грудку або пастрамі з неї. Наріжте її на такі ж шматочки, як і качину грудку.
Відкрийте банку з корнішонами, злийте з неї рідину. Огірочки наріжте тонкою соломкою, не очищаючи їх від шкірки.
Карамбола vиmoйte, обсушити паперовими рушниками. Наріжте фрукт на тонкі слайси так, щоб вийшли "зірочки" . Збризніть їх лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Рукколу вимийте і висушіть. Викладіть її на тарілку для подачі. Зверху покладіть шматочки індички та качки, З Доссор по - і Карамболь корнішони. Полийте все оливковою олією, приправити сіллю, поперчіть, присипте копченої паприкою і прикрасьте листям крес-салату.