Фруктово-сирний торт
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
З сиром можна робити різні десерти. Дуже добре сир поєднується з фруктами і ягодами. Цей десерт можна зробити у вигляді одного торта, а можна зробити порційні кошики.
Кількість порцій: 6
- Готове листкове дріжджове тісто - 250 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 250 грам
- Сир 9% - 500 грам
- Вершки 35% - 500 мілілітрів
- Желатин - 45 грам
- Персики консервовані, банку - 1 штука
- Вишня заморожена без кісточок - 500 грам
1. Розморозити тісто. Желатин розділити на дві частини. 30 г я 15 г желатину замочити окремо в 0, 5 склянці холодної води. Розморожене тісто розкачати в тонкий пласт.
2. Вирізати з тіста круг діаметром 32 см і покласти його на деко. Проколоти тісто в декількох місцях вилкою. Духовку нагріти до 200-220 градусів. Випікати лист в духовці близько 10 хвилин
3. Готовий корж відкласти. Треба приготувати заварний крем. В окремому посуді розмішати молоко, цукор і яєчні жовтки. Поставити на водяну баню і варити, поки не загусне, постійно помішуючи. Додати в крем розчинений желатин, 30 г.
4. Сир протерти через сито і збити з вершками. Персики нарізати шматочками. Змішати заварний крем, сирну масу і персики.
5. Вишню з цукром залити водою, щоб була ледве прикрита, і поставити на вогонь. Як вода закипить, зняти з вогню і змішати з другою частиною желатину.
6. Покласти на дно форми спечений корж і зверху сирний крем. В холодильник на 1, 5 годину. Коли сирний крем прихопити, влити зверху вишневу суміш. У холодильник до повного застигання.