Овочевий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і легкий суп, в якому повно вітамінів. Прекрасне рішення для мами, яка хоче забезпечити дітям корисний і смачний раціон. Рецепт тільки для вас.
Інгредієнти для приготування овочевого супу з грибами треба промити, нарізати однаковими кубиками і обсмажити в сковороді на олії. Варимо картоплю, кольорову капусту, кольрабі і кабачок, а решта додаємо в вигляді засмажкою. Заправте готовий овочевий суп з грибами сметаною і подавайте на стіл. Смачного!
- Капуста кольрабі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Кабачок - 2 штуки
- Цвітна капуста - 200 грам
- Печериці - 150 грам
- Квасоля зелена - 100 грам
- Сік томатний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, паприка солодка - За смаком
- Вода - 2, 5 L
- Braai, петрушка, кріп - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Поставте каструлю з водою на вогонь. Поки вона закипає, помийте всі овочі.
Кабачки і кольрабі потріть на тертці, картопля поріжте шматочками, кольорову капусту подрібніть.
Зелену квасолю поріжте на невеликі шматки, гриби поріжте пластинками, моркву - кружальцями. Цибулю дрібно порубати. У киплячу воду киньте картопля, кольорову капусту, кольрабі і кабачок. Додайте в каструлю спеції.
На сковороді розігрійте олію і викладіть моркву, цибуля, гриби і стручки зеленої квасолі.
Обсмажте 5-7 хвилин, потім додайте томатний сік, сіль, перець і паприку за смаком. Гасіть ще пару хвилин, потім додайте порізану зелень, перемішайте і відставте з вогню.
Додайте овочі з сковорідки в каструлю, дайте прокипіти 3-4 хвилини і вимикайте. Дайте трохи настоятися.